PS3 Murdered: Soul Suspect

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 Murdered: Soul Suspect başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,677 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı PS3 Murdered: Soul Suspect
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan türkkaan96

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
764
93
antarktika
Kısaca bu oyuna şöyle desek ? Beyond Souls'un Dedektif versiyonu ? :D Oynadın mı bilmiyorum gerçide :D Buda 2. öngörüm :p aydınlattığın için teşekkürler.Aslına işin gerçeği L.A Noire bittikden sonra Deli gibi dedektiflik oyunu aradım.Bende biliyordum aynı tadı alamıyacağımı ancak merak işte :D Fakat sonuç hüsrandı tabi ondan bu kadar sorguladım bu oyunu :D
beyond two souls u tabii ki oynadım. (bu oyunu kaliteli oyunlarla benzetmeye çalışma bence çünkü uyan bi oyun yok, duvarlardan geçerek yürüyor, oyunda tek başınasın) :)
ama onun dedektif versiyonu diyemem.oyun oldukça sıkıcı bi yapıya sahip.dediğim gibi oynanış ilerki bölümlerde çaşitlenmiyorsa boş bi oyun olur
ben L.A Noire yi iki kere bitirdim ve bir kere de dlc davalarını bitirdim.eğer oynamadıysan oyunun dlc lerini indirip oynamanı tavsiye ederim.en azından kaliteli bir dedektif oyunu oynamış olursun.rockstar ın imzası var ne de olsa :)

[MENTION=91009]türkkaan96[/MENTION]

Son düzenleme:

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
74
28
29
beyond two souls u tabii ki oynadım. (bu oyunu kaliteli oyunlarla benzetmeye çalışma bence çünkü uyan bi oyun yok, duvarlardan geçerek yürüyor, oyunda tek başınasın) :)
ama onun dedektif versiyonu diyemem.oyun oldukça sıkıcı bi yapıya sahip.dediğim gibi oynanış ilerki bölümlerde çaşitlenmiyorsa boş bi oyun olur
ben L.A Noire yi iki kere bitirdim ve bir kere de dlc davalarını bitirdim.eğer oynamadıysan oyunun dlc lerini indirip oynamanı tavsiye ederim.en azından kaliteli bir dedektif oyunu oynamış olursun.rockstar ın imzası var ne de olsa :)

[MENTION=91009]türkkaan96[/MENTION]
Malesef Dlc'li bitirdim zaten :/ İşin tuhafı Oyunu yapan şirket Team Bondi çöktü 2. oyunun çıkma ihtimali düşük.Sanırım senle aynı kafadayız ozaman indirmekten vazgeçtim.Sağol yorumların için zaten 9.99gb'ı gözüm hiç kesmiyo :D

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
764
93
antarktika
Malesef Dlc'li bitirdim zaten :/ İşin tuhafı Oyunu yapan şirket Team Bondi çöktü 2. oyunun çıkma ihtimali düşük.Sanırım senle aynı kafadayız ozaman indirmekten vazgeçtim.Sağol yorumların için zaten 9.99gb'ı gözüm hiç kesmiyo :D
zaten L.A Noire yi seven birine dlc önermek gereksizdi sen zaten oynamışsın.ama yine de bi yazayım dedim :)
bir de rockstar eğer isterse başka stüdyo ile çalışarak ikincisini yapar ama bence de ikincisi gelmeyecek
dedekliflik oyunu pek yok piyasa da ama bu açığı murdered kapatamıyor maalesef :)

fitamino

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 14, 2013
89
17
8
zaten L.A Noire yi seven birine dlc önermek gereksizdi sen zaten oynamışsın.ama yine de bi yazayım dedim :)
bir de rockstar eğer isterse başka stüdyo ile çalışarak ikincisini yapar ama bence de ikincisi gelmeyecek
dedekliflik oyunu pek yok piyasa da ama bu açığı murdered kapatamıyor maalesef :)
Testament of Sherlock Holmes diye bi oyun var dili ağır olur diye oynamadım ama sizin istediğiniz tarz bi oyun olabilir belki.

errccaann

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 7, 2010
1,104
160
63
Testament of Sherlock Holmes diye bi oyun var dili ağır olur diye oynamadım ama sizin istediğiniz tarz bi oyun olabilir belki.
ben oynamıştım o oyunu acayip sıkıcı bir oyun habire olay çözüp davaları düşürmekten başka birşey yok oyunda zevksiz oynamanızı tavsiye etmem pek

türkkaan96

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 29, 2011
367
74
28
29
ben oynamıştım o oyunu acayip sıkıcı bir oyun habire olay çözüp davaları düşürmekten başka birşey yok oyunda zevksiz oynamanızı tavsiye etmem pek
hadi yaa,Desene o zaman L.A Noire 2'yi beklicez yada ona çok benzeyen.Aslına düşünüyorum da L.A Noire dışındaki dedektiflik oyunları beni sarmayacak çünkü L.A Noire'da geçtiği dönem,İnsanların yüz ve mimiklerinin hareket etmesi,Senaryo çok iyi olduğu için bu baş yapıtın üstüne kalkıp değişik oyunlar pek sarmaz Sadece L.A Noire 2.Eğer çıkarsa Ben şu ad ile Bekliyorum NY Noire :D