PS3 DLC + YAMA [PS3] Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm: Revolution All Dlc's

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyun DLC Paketleri kategorisinde mami063547 tarafından oluşturulan [PS3] Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm: Revolution All Dlc's başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,519 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyun DLC Paketleri
Konu Başlığı [PS3] Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm: Revolution All Dlc's
Konbuyu başlatan mami063547
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan efexd

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
687
251
63
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Kurulum:Oyunun Game datasını silmeniz lazım save deil game data
Dlcyi kurun
Updateyi kurun(Update v1.01 varsa gerek yok.)

Linkler:
[HIDE-THANKS]Dlc:

Update:
[/HIDE-THANKS]

Şifre: mcpsp.com

Dlc denendi. Fazladan dlc var tüm junchurikilerde white robe dlc var toplam +9 kostüm. Birde Suit var oda dlcmi tam hatırlamiyorum. Sasuke Suit . Gaara Suit . Naruto Suit var bunun resimlerini upload gereği duymadım.

Son düzenleme:

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
687
251
63
Dlcler denendi ve fazladan dlc çıktı pcye girince fazladan çıkan dlcnin resmini aticam dlc tüm junchurikilere white robe kostüm veriyor.

Son düzenleme:

efexd

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 5, 2023
1
0
1
dlc ne lütfen yardımcı olun
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

yama için dlcyimi yüklememiz lazım