PS3 PES 13 2023/2024 Güncel Kadro Süper Lig

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyun DLC Paketleri kategorisinde cody123 tarafından oluşturulan PS3 PES 13 2023\/2024 Güncel Kadro Süper Lig başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,192 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 24 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyun DLC Paketleri
Konu Başlığı PS3 PES 13 2023\/2024 Güncel Kadro Süper Lig
Konbuyu başlatan cody123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azra

cody123

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 15, 2009
112
2,161
93
44

PES 2013 türkçe spikerli ve güncel kadrolu oyunu bu konu içerisinden tedarik edebilirsiniz

Her yerde fahiş fiyatlar ile satılan bu yama forumda destekçi üyelere 200 TL karşılığında indirme linkleri verilecektir,yani bu yamalı oyunu indirmek isterseniz forum ana sayfasında bulunan bağış iban numarasına 200 TL destek gönderip açıklamaya kullanıcı adınızı ve P3 diye belirtmeniz gerekmektedir,P3 diye belirtmediğiniz taktirde yamayı hangi kullanıcıya vereceğimizi tespit edemeyeceğiz

Böyle bir paylaşım yapmamın sebebi buradan yamayı ücretsiz alıp ücretli şekilde satmalarını bir nebze engellemektir gerçi 200 TL onlar için çok birşey değildir

Lütfen bu konuya saçma sapan yorumlar yazmayın bedevaya ücretsiz şekilde verilen bir yer var ise lütfen FULL yamalı olan bu oyunu oradan temin edin

Bağış yapıp destek olan kullanıcılar lütfen bana özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapın.

Whatsapp üzerinden direkt iletişime geçebilirsiniz: 05536187070

OYUNUN 2024 - 2025 SEZON GÜNCELLEMESİ İÇİN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYIZ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

simayy

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 11, 2010
62
6
8
36
Yama hakkında detaylı bir video felan çekerseniz ona göre almayı düşünüyorum geçenlerde başka biyerden temin ettim çok kötüydü amatörce ayarlanmıştı herşey ondan merak ediyorum beğenirsem almak sitiyorum

cody123

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 15, 2009
112
2,161
93
44
Yama hakkında detaylı bir video felan çekerseniz ona göre almayı düşünüyorum geçenlerde başka biyerden temin ettim çok kötüydü amatörce ayarlanmıştı herşey ondan merak ediyorum beğenirsem almak sitiyorum
Yama ile alakalı detaylı video çekmeyeceğim ama bu yama dışarıda 500-600 tl den satılıyor

Benzeri bir yamadan bahsetmiyorum bu yamanın kendisinden bahsediyorum ona göre karar verip alabilir veya almayabilirsiniz.

simayy

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 11, 2010
62
6
8
36
Yani ben parasında değilim değeceğini düşündükten sonra 200 de veririm çünkü hala arkadaşlarla bir araya gelince benim Ps3 de Pes 13 oynuyoruz zaten ayda yılda bir ailece denk geliyoruz çocuklardan anca bunu oynayabiliyoruz . Almayı düşünen diğer arkadaşlar içinde detaylı foto video olsa konuda daha iyi olur daha rahat satılır diye düşünüyorum şahsen ben incelemeden almayı düşünmüyorum..

Abbasovk

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 9, 2022
23
4
3

PES 2013 türkçe spikerli ve güncel kadrolu oyunu bu konu içerisinden tedarik edebilirsiniz

Her yerde fahiş fiyatlar ile satılan bu yama forumda destekçi üyelere 100 TL karşılığında indirme linkleri verilecektir,yani bu yamalı oyunu indirmek isterseniz forum ana sayfasında bulunan bağış iban numarasına 100 TL destek gönderip açıklamaya kullanıcı adınızı ve P3 diye belirtmeniz gerekmektedir,P3 diye belirtmediğiniz taktirde yamayı hangi kullanıcıya vereceğimizi tespit edemeyeceğiz

Böyle bir paylaşım yapmamın sebebi buradan yamayı ücretsiz alıp ücretli şekilde satmalarını bir nebze engellemektir gerçi 100 TL onlar için çok birşey değildir

Lütfen bu konuya saçma sapan yorumlar yazmayın bedevaya ücretsiz şekilde verilen bir yer var ise lütfen FULL yamalı olan bu oyunu oradan temin edin

Bağış yapıp destek olan kullanıcılar lütfen bana özel mesaj yolu ile bilgilendirme yapın.

Tamam ben istiyorum parayı nereye atıcaz

cody123

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 15, 2009
112
2,161
93
44
Tamam ben istiyorum parayı nereye atıcaz
Forum sitemizin sürekliliği için forum giderlerine katkıda bulanmak isterseniz TR18 0011 1000 0000 0073 3625 45 nolu IBAN numaramıza alıcı ismi Tuna Çelik olarak bağış yapabilirsiniz,bağış yapan destekçilerimizin nick renkleri forum destekçisi olarak görünecektir,teşekkür ederiz.

Yukarıda yazdığım yere gönderebilirsiniz