Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 NFO kategorisinde PesKralı tarafından oluşturulan PS3 Pes 2018 Süperligli Mod 2025 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,115 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 NFO
Konu Başlığı PS3 Pes 2018 Süperligli Mod 2025
Konbuyu başlatan PesKralı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmet.03

soner555

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 21, 2021
56
10
8
Merhaba Arkadaşlar Bugünkü Konumuzda PS3 Pes 18 2026 Yama Arayanlar İçin Konu Açtım Verdiğim Dosyalardan Part 1-2-3-4-5-6-7-8 Kış Transfer Güncellemesine Kadar Tek Tek Kuracaksınız Yanlış Kurarsanız Oyun Siyah Ekranda Kalır

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyunda Süperlig Bulunmaktadır Ama Ligue 2 Olarak Gözükmektedir Oyun Npub31612'dir Türkçe Yama Kurulmaz Kurarsanız Siyah Ekran Verir Ama Spiker Kurulur Onun İçinde Ayrı Bir Link Vericem Bilginize Transfer Güncellemeleri İçin Beni Takipte Kalın
Teşekkürler

djdjskskakalalper

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2025
12
1
1
Merhaba Arkadaşlar Bugünkü Konumuzda PS3 Pes 18 2026 Yama Arayanlar İçin Konu Açtım Verdiğim Dosyalardan Part 1-2-3-4-5-6-7-8 Kış Transfer Güncellemesine Kadar Tek Tek Kuracaksınız Yanlış Kurarsanız Oyun Siyah Ekranda Kalır

Oyunda Süperlig Bulunmaktadır Ama Ligue 2 Olarak Gözükmektedir Oyun Npub31612'dir Türkçe Yama Kurulmaz Kurarsanız Siyah Ekran Verir Ama Spiker Kurulur Onun İçinde Ayrı Bir Link Vericem Bilginize Transfer Güncellemeleri İçin Beni Takipte Kalın
Drive linkleri acilmiyo hocam
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hocam linkler bozukda elinizde varsa dosyalar atabilir misiniz

Son düzenleme: