PS3 Sanırım Kırmızı ışık hatası veriyor İŞİN EHLİi olanlar cevap versin lütfen!!!

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde sezar61 tarafından oluşturulan PS3 Sanırım Kırmızı ışık hatası veriyor İŞİN EHLİi olanlar cevap versin lütfen!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,986 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı PS3 Sanırım Kırmızı ışık hatası veriyor İŞİN EHLİi olanlar cevap versin lütfen!!!
Konbuyu başlatan sezar61
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

sezar61

Erişim Engelli
Eyl 8, 2008
7
0
0
39
Arkadaşlar FAT PS3 CECHJ04 40 GB modeli multiman yüklü içinde MGS HD Collectin, MGS V, Dantes Inferno vs var bu oyunlarda pek bi sıkıntı çıkarmıyo bugün last of us yükledim oyunu açtım bi 10 dk oynadım cihaz uyarı vermeden bip sesi çıkardı ve kapandı, ışık kırmızı yanıp sönüyordu açma düğmesine basınca sadece kırmızı ışık yanıyor, açma düğmesine basıyorum hemen ardından cihaz açılıyor dantes infernoya giriyorum rahat rahat oynuyorum sorun yok, oyundan kaynaklı sorun olabilir mi diğer oyunlarda pek sorunla karşılaşmadım, ayrıca genel sıcaklık ortalama 75 e 70 civarında normal değerler değil tabi içini açıp detaylı temizledim ayrıca termal macunlarını değiştirdim.

Şimdi yukarda sorunu anlattım birçok yerdende baktım kırmızı ışık hatası sanırım bunun çözümü varmış ama çok sağlıklı değilmiş, bunu yaptırsam ne kadara mal olur bana en azından exclusive oyunlardan bazılarını oynasam yeter bana

bana doğru, anlayan kişiler cevap verirse memnun olurum

gidipte makinen çöp ölmüş bitmiş patlamış diyecek arkadaşlar laf kalabalığ yapıp forumu ve başlığı kirletmesinler

riyad47

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 21, 2012
84
5
8
slm ben yaptim oldu sizinkini bilmem ps3 ün arkatarafindan hava alma yerleri var oraya sac kurutma makinasiyla 5 dakika sicak hava verin en yüksek sicaklikta olsun sonra 20 dakika sogumasini bekleyin belki olur benimki oldu bu ylod sari isik konusu

byfurkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 5, 2008
174
15
18
ayni sorun bendede var diger oyunlarda sorun yok last of us oynunu oynarken sende 10dk bende 2.3dk oynadinmi kirmizi isik hatasi veriyor ilk etapda ondan spnra aksama kadar oyna kapanma felan yapmiyor sadece bu oyunda yapiyor diger oyunlarda makina bir sorun cikqrtmiyo.....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
2,889
250
83
39
Cihazlarınıza BGA Reballing yapılması lazım.