Ps3 Saw 2 Flesh And Blood

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde smallking05 tarafından oluşturulan Ps3 Saw 2 Flesh And Blood başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 792 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Ps3 Saw 2 Flesh And Blood
Konbuyu başlatan smallking05
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dionisos

smallking05

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2014
413
507
93
[ATTACH=CONFIG]682[/ATTACH]

Bu Oyunu Epey Bir Önce Bitirdim Ama Oyunda 3 yada 4 Ayrı Karakterle Oynuyoruz Bunu Ben Testere 1 den Daha Çok Beğenmiştim.Korku Oyunu Sınıfında Olmasına Rağmen Ben Korku Olarak Görmüyorum Ama Bulmaca Tarzı Oyunların Benim İçin Başında Gelir Hikayeside 1e göre Daha Güzel :D

[HIDE-THANKS]http://kickass.to/saw-ii-ps3-badfrosty-t5675235.html[/HIDE-THANKS]

jaguars4

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 17, 2013
859
119
43
Bu Oyunu Epey Bir Önce Bitirdim Ama Oyunda 3 yada 4 Ayrı Karakterle Oynuyoruz Bunu Ben Testere 1 den Daha Çok Beğenmiştim.Korku Oyunu Sınıfında Olmasına Rağmen Ben Korku Olarak Görmüyorum Ama Bulmaca Tarzı Oyunların Benim İçin Başında Gelir Hikayeside 1e göre Daha Güzel :D
ilk başta ben de öyle sanmıştım ama hep aynı karakter ile oynuyoruz. 3 veya 4 farklı karakter yok.

sadece oyunun giriş bölümünde farklı bir karakter var (Campbell Iman). geri kalanında ise (Michael Tapp) ile oynuyoruz.

Son düzenleme:

smallking05

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2014
413
507
93
ilk başta ben de öyle sanmıştım ama hep aynı karakter ile oynuyoruz. 3 veya 4 farklı karakter yok.

sadece oyunun giriş bölümünde farklı bir karakter var.
galiba kardeşim karakter kısmında 4 tane farklı isim slotu var diye öyle sanmışım ama önemli değil pek denenmesi gereken bir oyun :D