PS3 Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze Oyun Çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS3 Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze Oyun Çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,870 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı PS3 Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze Oyun Çıktı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Amaterasu

han412

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
210
20
18
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

2 yakışıklı link ... debrid siteleri aktarmalı sitelerden çeviri yapamaz bunlar orjinal halleri kolay gelsin :)

He bide çevirelim belki lazım olur ..

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,691
8,340
113
buden benden
RapidGator:

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Xerver.co:

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

han412

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
210
20
18
CD olmadan denermisiniz ?
denedim abi ilk öyle yaptım sonra multimanın içnden soldaki tick.leri işaretleyerek denedim .. olmayınca cd taktım yine olmadı ... tabi ilk denemem makinaya yüklemeden denedim sonra yükledim yine olmadı ..