seloradam Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 11, 2026 5 3 3 Ocak 11, 2026 #1 Böyle bir yama var ise bilgili arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Yerayay Mobile TR Yama King Kayıtlı Üyemiz Haz 25, 2024 645 5,402 93 Siteye Git Ocak 12, 2026 #2 Dublaj yamaları var zamanında biri uyarlamıştı adını unuttum şimdi, Facebook üzerinden linkleri bulup indirebilirsin. Tabi varsa halen.
Dublaj yamaları var zamanında biri uyarlamıştı adını unuttum şimdi, Facebook üzerinden linkleri bulup indirebilirsin. Tabi varsa halen.
seloradam Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 11, 2026 5 3 3 Ocak 12, 2026 #3 Yerayay' Alıntı: Dublaj yamaları var zamanında biri uyarlamıştı adını unuttum şimdi, Facebook üzerinden linkleri bulup indirebilirsin. Tabi varsa halen. Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam araştıracağım.
Yerayay' Alıntı: Dublaj yamaları var zamanında biri uyarlamıştı adını unuttum şimdi, Facebook üzerinden linkleri bulup indirebilirsin. Tabi varsa halen. Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam araştıracağım.
MGS76 Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ağu 5, 2021 669 85 28 Ocak 13, 2026 #4 youtube de bi "bakhele" bulursun...
seloradam Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 11, 2026 5 3 3 Ocak 18, 2026 #5 MGS76' Alıntı: youtube de bi "bakhele" bulursun... Genişletmek için tıkla ... uncharted 2 için yazdım fakat cevap vermedi hala...
MGS76' Alıntı: youtube de bi "bakhele" bulursun... Genişletmek için tıkla ... uncharted 2 için yazdım fakat cevap vermedi hala...
messa Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 25, 2024 29 8 3 Ocak 21, 2026 #6 seloradam abi yamayı alırsan acaba bizede yardımcı olabilir misin acaba?Teşekkür ederim hayırlı günler
seloradam abi yamayı alırsan acaba bizede yardımcı olabilir misin acaba?Teşekkür ederim hayırlı günler
seloradam Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 11, 2026 5 3 3 Ocak 22, 2026 #7 messa' Alıntı: seloradam abi yamayı alırsan acaba bizede yardımcı olabilir misin acaba?Teşekkür ederim hayırlı günler Genişletmek için tıkla ... hocam şimdi yanıt geldi paralıymış ben yamaya para veremem maalesef
messa' Alıntı: seloradam abi yamayı alırsan acaba bizede yardımcı olabilir misin acaba?Teşekkür ederim hayırlı günler Genişletmek için tıkla ... hocam şimdi yanıt geldi paralıymış ben yamaya para veremem maalesef
messa Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz May 25, 2024 29 8 3 Ocak 23, 2026 #8 seloradam' Alıntı: hocam şimdi yanıt geldi paralıymış ben yamaya para veremem maalesef Genişletmek için tıkla ... tamamdır abi hayırlı günler
seloradam' Alıntı: hocam şimdi yanıt geldi paralıymış ben yamaya para veremem maalesef Genişletmek için tıkla ... tamamdır abi hayırlı günler
emirhan161kaos Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 20, 2024 8 3 3 Mar 25, 2026 #9 seloradam' Alıntı: hocam şimdi yanıt geldi paralıymış ben yamaya para veremem maalesef Genişletmek için tıkla ... Kaç TL hocam
seloradam' Alıntı: hocam şimdi yanıt geldi paralıymış ben yamaya para veremem maalesef Genişletmek için tıkla ... Kaç TL hocam