- Ocak 19, 2012
- 687
- 251
- 63
Arkadaşlar bunu yöntemi bugün kendim deneyerek öğrendim acayip basit bir yöntem.Belki bazı arkadaşlar bilmiyor.Aslında herkes 4 gb üzeri oyunları bölerek atarlar program kullanırlar.
Sadece ftp ile ps3 e bağlanın ben filezilla kullanıyorum siz başka bir program kullanabilirsiniz
dev_hdd0 klasörüne girin sonra packages diye klasör oluşturun ve pkg dosyalarınızı atın pkg dosyaları bölme yapmayın atarken birleşmez zaten bölünce sağlığı düşüyor dosyanın onun için ben bu yolu denedim ve oldu.sonra multimanda dosya yöneticsine girip dev_hdd0/packages klasörüne girin ve attığınız pkgya tıklayın xmbye dönmek istiyecek evet diyin install packagesten pkgnızı kurun NOT:Eğer 1'den fazla pkg kurduysanız sadece bir tanesini tıklayın yeter
anlamayanlar için filezilla ile resimli anlatım:
ilk yapılacak:
son yapılacak:
arty:
Sadece ftp ile ps3 e bağlanın ben filezilla kullanıyorum siz başka bir program kullanabilirsiniz
dev_hdd0 klasörüne girin sonra packages diye klasör oluşturun ve pkg dosyalarınızı atın pkg dosyaları bölme yapmayın atarken birleşmez zaten bölünce sağlığı düşüyor dosyanın onun için ben bu yolu denedim ve oldu.sonra multimanda dosya yöneticsine girip dev_hdd0/packages klasörüne girin ve attığınız pkgya tıklayın xmbye dönmek istiyecek evet diyin install packagesten pkgnızı kurun NOT:Eğer 1'den fazla pkg kurduysanız sadece bir tanesini tıklayın yeter
anlamayanlar için filezilla ile resimli anlatım:
ilk yapılacak:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
son yapılacak:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol