Ps3 Usb Olmadan Pkg Dosyaları Kurma

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde mami063547 tarafından oluşturulan Ps3 Usb Olmadan Pkg Dosyaları Kurma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,674 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Ps3 Usb Olmadan Pkg Dosyaları Kurma
Konbuyu başlatan mami063547
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan samii

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
687
251
63
Arkadaşlar bunu yöntemi bugün kendim deneyerek öğrendim acayip basit bir yöntem.Belki bazı arkadaşlar bilmiyor.Aslında herkes 4 gb üzeri oyunları bölerek atarlar program kullanırlar.

Sadece ftp ile ps3 e bağlanın ben filezilla kullanıyorum siz başka bir program kullanabilirsiniz

dev_hdd0 klasörüne girin sonra packages diye klasör oluşturun ve pkg dosyalarınızı atın pkg dosyaları bölme yapmayın atarken birleşmez zaten bölünce sağlığı düşüyor dosyanın onun için ben bu yolu denedim ve oldu.sonra multimanda dosya yöneticsine girip dev_hdd0/packages klasörüne girin ve attığınız pkgya tıklayın xmbye dönmek istiyecek evet diyin install packagesten pkgnızı kurun NOT:Eğer 1'den fazla pkg kurduysanız sadece bir tanesini tıklayın yeter

anlamayanlar için filezilla ile resimli anlatım:

ilk yapılacak:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

son yapılacak:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

:party:

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
687
251
63
ferhan abi bende hiç siteye bakmadım sadece adamlar bölüp usbyle atıyorlardı bende ne uğraşıyom dedim packages kalsörüne attım dosyaları

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
687
251
63
evet bu şekilde aticaz :c: usb sadece update yapmak için lazım oluyor

raiden_

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
May 10, 2009
88
4
0
55
kardeş usb bölümünü sildim yanlışlıkla lv2 denen biş isildim oda gitti çözümü varmı yeniden onu nasıl geri getirebiliriz ?

Bump: sorunu çözdüm. downgrade yapıp :D

keshakapfox

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 17, 2013
14
0
0
43
iyide nasıl 6 gb lik bir pkg dosysaını ftp ile atılyorsunuz PS3 HDD sine?

samii

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Mar 20, 2024
1
0
1
Arkadaşlar bunu yöntemi bugün kendim deneyerek öğrendim acayip basit bir yöntem.Belki bazı arkadaşlar bilmiyor.Aslında herkes 4 gb üzeri oyunları bölerek atarlar program kullanırlar.

Sadece ftp ile ps3 e bağlanın ben filezilla kullanıyorum siz başka bir program kullanabilirsiniz

dev_hdd0 klasörüne girin sonra packages diye klasör oluşturun ve pkg dosyalarınızı atın pkg dosyaları bölme yapmayın atarken birleşmez zaten bölünce sağlığı düşüyor dosyanın onun için ben bu yolu denedim ve oldu.sonra multimanda dosya yöneticsine girip dev_hdd0/packages klasörüne girin ve attığınız pkgya tıklayın xmbye dönmek istiyecek evet diyin install packagesten pkgnızı kurun NOT:Eğer 1'den fazla pkg kurduysanız sadece bir tanesini tıklayın yeter

anlamayanlar için filezilla ile resimli anlatım:

ilk yapılacak:

son yapılacak:

:party:
tşk