- Nis 14, 2009
- 128
- 38
- 28
- 31
merhaba arkadaşlar şimdi size yeşil ışık hatasının çözümünü anlatacağım bu hata nasıl olur
ps3ü açtığınızda simsiyah ekran gelir ps3 yeşil yanar bunun çözümü güvenli moda girin
ps3 açılıcak uyarı vericek x e basın % dolacak ve tamamdır
ps3ü açtığınızda simsiyah ekran gelir ps3 yeşil yanar bunun çözümü güvenli moda girin
- adım: Yaklaşım 15-20 saniye boyunca açma/kapama düğmesine basılı tutun. Bu süre boyunca toplamda 3 defa bip sesi duyacaksınız ve 3. sesten sonra sistem ışığı kırmızıya dönecek ve konsolunuz kapanmış olacak. (Hiç açılmayacak merak etmeyin),
- adım: Tekrardan açma/kapama düğmesine basılı tutun. 5 saniye sonra bip sesi duyacaksınız düğmeye basmaya devam edin. 5 saniye sonra iki defa ard arda bip sesi duyacaksınız, iki bip sesini duyduktan sonra elinizi düğmeden çekebilirsiniz.
- adım: Ekranda yazıyı görüyorsanız, sizden kontrolcüyü (yani bildiğiniz Playstation kolunu – Jostick) bağlamanızı istiyor ve ortadaki PS yazan tuşa basmanızı istiyor.
- adım: PS tuşuna bastıktan sonra Safe Mode’a giriş yapmış olacaksınız ve yazının üst sağ kısımdaki Safe Mode ekranını görüyor olmanız gerekiyor.
ps3 açılıcak uyarı vericek x e basın % dolacak ve tamamdır