PS3 PS3 Yeşil Işık Hatası (GLOD) Çözümü

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde konohali tarafından oluşturulan PS3 Yeşil Işık Hatası (GLOD) Çözümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,874 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı PS3 Yeşil Işık Hatası (GLOD) Çözümü
Konbuyu başlatan konohali
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Floxeaa

konohali

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 14, 2009
128
38
28
31
merhaba arkadaşlar şimdi size yeşil ışık hatasının çözümünü anlatacağım bu hata nasıl olur

ps3ü açtığınızda simsiyah ekran gelir ps3 yeşil yanar bunun çözümü güvenli moda girin

1. adım: Yaklaşım 15-20 saniye boyunca açma/kapama düğmesine basılı tutun. Bu süre boyunca toplamda 3 defa bip sesi duyacaksınız ve 3. sesten sonra sistem ışığı kırmızıya dönecek ve konsolunuz kapanmış olacak. (Hiç açılmayacak merak etmeyin),
  2. adım: Tekrardan açma/kapama düğmesine basılı tutun. 5 saniye sonra bip sesi duyacaksınız düğmeye basmaya devam edin. 5 saniye sonra iki defa ard arda bip sesi duyacaksınız, iki bip sesini duyduktan sonra elinizi düğmeden çekebilirsiniz.
  3. adım: Ekranda yazıyı görüyorsanız, sizden kontrolcüyü (yani bildiğiniz Playstation kolunu – Jostick) bağlamanızı istiyor ve ortadaki PS yazan tuşa basmanızı istiyor.
  4. adım: PS tuşuna bastıktan sonra Safe Mode’a giriş yapmış olacaksınız ve yazının üst sağ kısımdaki Safe Mode ekranını görüyor olmanız gerekiyor.
Evet safe mode yani güvenli moda girdik 3. seçeneğe yani dosya sistemini geri yüklicek

ps3 açılıcak uyarı vericek x e basın % dolacak ve tamamdır