PS4 PKG OYUN HİLELERİ PS4 11.00 Red dead Redemption 2 Sheriff Mod Menu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Hileleri kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS4 11.00 Red dead Redemption 2 Sheriff Mod Menu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 618 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Hileleri
Konu Başlığı PS4 11.00 Red dead Redemption 2 Sheriff Mod Menu
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rammstein4721

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,832
43,884
113
42
Perpa Ticaret Merkezi
Siteye Git

DOWNLOAD
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Bu rehberde PS4 11.00 için Red dead Redemption 2 Sheriff Mod Menu yüklemeyi anlatacağım

Yukarıda bıraktığım video çok basit bir şekilde anlatım yapmaktadır ben yinede kısa yoldan yapmanız gerekenleri yazmak istedim

Öncelikle PC ile PS4 arasında FTP bağlantısı kuruyorsunuz veya dosya yöneticisi ilede işlemleri yapabilirsiniz

İndirdiğiniz dosya içirisinde bulunan plugins.ini dosyasını konsolunuzun içerisinde bulunan GoldHen klasörüne atacaksınız

İndirdiğiniz dosya içerisinde bulunan Sheriff Mod Menu klasöründeki prx dosyalarından oyun sürümünüze göre olan dosyayı GoldHen/plugins klasörüne atıyorsunuz

Sonrasında konsolunuz kırık modda iken Debug Ayarlarından Plugins sekmesine işaretliyorsunuz

Oyunu açtığınızda mod menü aktif olacaktır

İyi eğlenceler​

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,367
2,774
113
Teşekkürler mctuna @mctuna abim

fıro @fıro @hüseyin2014 size hile çıktı hadi iyisiniz 🤣😂

5.05 çıkınca hemen 😅😅😅

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,367
2,774
113
Bende PS4 varken hen sayfasında mod oluyordu tadı damagımda :)

Oyunu actıldan sonra hen sayfasına girip mod aktif hale getirip Dpad den yukarı ve share aynı anda basıyordum sanki 🙃
Özellikle gta5 de cok iyiydi 😃

xxxcam45

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 12, 2021
99
13
8

DOWNLOAD
[Gizli içerik]

Bu rehberde PS4 11.00 için Red dead Redemption 2 Sheriff Mod Menu yüklemeyi anlatacağım

Yukarıda bıraktığım video çok basit bir şekilde anlatım yapmaktadır ben yinede kısa yoldan yapmanız gerekenleri yazmak istedim

Öncelikle PC ile PS4 arasında FTP bağlantısı kuruyorsunuz veya dosya yöneticisi ilede işlemleri yapabilirsiniz

İndirdiğiniz dosya içirisinde bulunan plugins.ini dosyasını konsolunuzun içerisinde bulunan GoldHen klasörüne atacaksınız

İndirdiğiniz dosya içerisinde bulunan Sheriff Mod Menu klasöründeki prx dosyalarından oyun sürümünüze göre olan dosyayı GoldHen/plugins klasörüne atıyorsunuz

Sonrasında konsolunuz kırık modda iken Debug Ayarlarından Plugins sekmesine işaretliyorsunuz

Oyunu açtığınızda mod menü aktif olacaktır

İyi eğlenceler​
teşekkür ederim