PS4 Yardım ps4 4.05 düşürme hk.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde tolga93 tarafından oluşturulan ps4 4.05 düşürme hk. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,738 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı ps4 4.05 düşürme hk.
Konbuyu başlatan tolga93
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

tolga93

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2008
9
0
1
39
merhaba arkadaşlar

yeni bir playstation 4 almayı düşünüyorum

biraz araştırdım bazı satıcılar güvenli modda cihazı sıfırlayıp fabrika ayarlarındaki sürümle başlatacabileceğimi ve ardından 4.05 i yükleyebileceğimi söyledi.

bana da mantıklı geldi. çünkü ps in internet sitesinde bile ilk sürüme çevirir diye bir ibare var. Alsam kendim 4.05 e güncellesem kırık kullanabilir miyim?

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

'Eğer PlayStation 4'ünüzün hard diskini değiştirdiyseniz veya konsolunuzun ciddi bir sistem hatası verdiğine şahit olduysanız, bu durumda menüde 7. sırada bulunan »Initialize PS4 (Reinstall System Software) « seçeneğini seçmelisiniz. Bu seçenekte de ekrandaki talimatları takip etmelisiniz. Bu seçenekte cihazdaki tüm bilgilerin (kullanıcı dosyaları da dahil) silineceğini hatırlatmamızda fayda var. Sistem adeta kutusundan ilk çıktığı ana geri dönüyor.'

yardımcı olabilir misiniz tşk

Son düzenleme:

6erebro

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2018
8
0
1
hangi satıcı söyledi onu versiyon bilgisi harddiske kaydedilmiyor 4.05den sonra 4.55 kırıldı

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,587
57,321
113
44
Siteye Git
Bersion düşürme yapamazsınız konsolda hangi version var ise onu yeniden yükleyebilirsiniz sadece