PS4 HACK PS4 5.50 Spoofer Çıktı 4.55 Firmware İçin

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS4 5.50 Spoofer Çıktı 4.55 Firmware İçin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,948 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Hack CFW
Konu Başlığı PS4 5.50 Spoofer Çıktı 4.55 Firmware İçin
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bjkboy

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,958
47,034
113
43
Siteye Git
[video=youtube;UIa3BaVg00g]https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=UIa3BaVg00g[/video]

Payload dosyası ile 4.55 olan PS4 firmware versionunuzu 5.50 gösterebilirsiniz

Spoofer ile aşağıdaki özellikleri kullanabilirsiniz

- Sahte 5.50 Kullanabilirsiniz
- Güncellemeleri durdurabilirsiniz
- Tüm oyun güncellemelerini yapabilirsiniz

Spoof kullanmak her zaman risklidir, konsolunuz internete bağlı kaldığı sürece banlanma riski oluşur bütün sorumluluk bu dosyayı kullanan sizlere aittir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

deekeykadir

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 30, 2014
2
0
0
Bu uygulama ile pes 2018 filan oynayabilirmiyiz pes 2018 filan 4.55 te çalışmıyor bu şekilde çalışırmıki

bjkboy

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 7, 2011
49
1
8
birde şu 5,01 içinde jailbreak çıksaydı
Benim cihazın sürümü de 5.0 açıkcası yakın dönem için 5.0 ve üstü güncellemenin kırılacağına inanmıyorum,çünkü geliştiriciler 4.55 sürümü ve altı versiyonların gelişmeleri ile uğraşıyorlar ve 5 sürümü ile ilgili tek bir twit attıklarını dahi görmedim,yani şu an 5 sürümü ya da üstü versiyonlarla ilgilendiklerini pek düşünmüyorum,3-4 ay sonrası için ne olur bilemem

Son düzenleme: