Ps4 9.00 Fc 25 Güncel kadro

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde xxsavasxx2 tarafından oluşturulan Ps4 9.00 Fc 25 Güncel kadro başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 702 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 9.00 Fc 25 Güncel kadro
Konbuyu başlatan xxsavasxx2
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Efekaner

xxsavasxx2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2018
129
10
18
Merhaba Fc 25 için güncel kadro dosyasını nereden bulabilirim. 1.27version yükledim oyun sorunsuz çalışıyor. Fakat güncel olmayan kadro var yardımcı olur musunuz?

Efekaner

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2024
179
87
28
Cihazınız kirikmi ?? Bende 1.27 var ama çalışmıyor sistem güncellemesi istiyor

Efekaner

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2024
179
87
28
Usta 1.27 yi kendi guncellemesinden yaptım çünkü başka sitelerden bulamadım.. oyunun üstüne tıklayıp interneti açıp gunceleyince 1.27 geldi ama oyunu başlat dediğimde oyunun sistemi güncelleyen diyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

başka yerden bulamadım 1.27 güncellemesini

Tosun61

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2020
55
54
18
Usta 1.27 yi kendi guncellemesinden yaptım çünkü başka sitelerden bulamadım.. oyunun üstüne tıklayıp interneti açıp gunceleyince 1.27 geldi ama oyunu başlat dediğimde oyunun sistemi güncelleyen diyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

başka yerden bulamadım 1.27 güncellemesini
Hocam öyle çalışmaz diye biliyorum oyun orijinal olmadığı için hata veriyor güncellemeyi silin yoksa çalışmaz ıtemzflow game Manager var onu indirin güncellemeyi Kaldırın oyunu silip tekrar yükleminze gerek kalmaz illa güncellemeyi istiyorsanız bu sitede yoksa şuan dm atın