Merhaba Fc 25 için güncel kadro dosyasını nereden bulabilirim. 1.27version yükledim oyun sorunsuz çalışıyor. Fakat güncel olmayan kadro var yardımcı olur musunuz?
Versiyonunu yetmiyordur diye backport fix indirin diyecektim ama yetiyor öyle yapmaması lazım garip isterseniz güncellemeyi silin backportluyu yükleyin belki düzelir
Usta 1.27 yi kendi guncellemesinden yaptım çünkü başka sitelerden bulamadım.. oyunun üstüne tıklayıp interneti açıp gunceleyince 1.27 geldi ama oyunu başlat dediğimde oyunun sistemi güncelleyen diyor
Merhaba Fc 25 için güncel kadro dosyasını nereden bulabilirim. 1.27version yükledim oyun sorunsuz çalışıyor. Fakat güncel olmayan kadro var yardımcı olur musunuz?
Usta 1.27 yi kendi guncellemesinden yaptım çünkü başka sitelerden bulamadım.. oyunun üstüne tıklayıp interneti açıp gunceleyince 1.27 geldi ama oyunu başlat dediğimde oyunun sistemi güncelleyen diyor
Hocam öyle çalışmaz diye biliyorum oyun orijinal olmadığı için hata veriyor güncellemeyi silin yoksa çalışmaz ıtemzflow game Manager var onu indirin güncellemeyi Kaldırın oyunu silip tekrar yükleminze gerek kalmaz illa güncellemeyi istiyorsanız bu sitede yoksa şuan dm atın