ÇÖP KUTUSU PS4 9.00 PES 2021 YAMA YARDIMI

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Bero9310 tarafından oluşturulan PS4 9.00 PES 2021 YAMA YARDIMI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 118 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı PS4 9.00 PES 2021 YAMA YARDIMI
Konbuyu başlatan Bero9310
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MyBe&Ka
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bero9310

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2026
6
0
1
Cümleten selamın aleyküm herkese hayırlı günler diliyorum

benim sorunum bir yama satın aldım bir yamacı’dan Pes 2021 için wepes dosyası gönderi ancak psn hatası veriyor içe dışa aktarma için şimdi satıcı’da diyor ki kırık cihazlar içinde uygun benim cihazım kırık ps4 9.00

söylediğine göre Apollo üzeri offline account yapmak gerekiyormuş yaptım ama ona rağmen
Sorunum devam ediyor yamayı satığı kişiler ile görüştüm onlar olduğunu söylüyorlar ama bende
Olmuyor çözüm bulabilecek birine ihtiyacım var.

saygılarımla Berat Alkan.[ATTACH]4317[/ATTACH][ATTACH]4316[/ATTACH][ATTACH]4318[/ATTACH]

[ATTACH]4320[/ATTACH][ATTACH type="full"]4320[/ATTACH]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ekli dosyalar

Lksbir

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 5, 2026
1
0
1
Cümleten selamın aleyküm herkese hayırlı günler diliyorum

benim sorunum bir yama satın aldım bir yamacı’dan Pes 2021 için wepes dosyası gönderi ancak psn hatası veriyor içe dışa aktarma için şimdi satıcı’da diyor ki kırık cihazlar içinde uygun benim cihazım kırık ps4 9.00

söylediğine göre Apollo üzeri offline account yapmak gerekiyormuş yaptım ama ona rağmen
Sorunum devam ediyor yamayı satığı kişiler ile görüştüm onlar olduğunu söylüyorlar ama bende
Olmuyor çözüm bulabilecek birine ihtiyacım var.

saygılarımla Berat Alkan.[ATTACH]4317[/ATTACH][ATTACH]4316[/ATTACH][ATTACH]4318[/ATTACH]

[ATTACH]4320[/ATTACH][ATTACH type="full"]4320[/ATTACH]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
valla ben offline onun için diye biliyorım

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
282
802
93
Aleyküm selam forumda Meteora* @Meteora* farklı farklı bir sürü yama paylaştı ücretsiz keşke onları indirseydiniz. Soruna gelince oyun sizde ve ne olduğu belli değil fikir yürütmek zor. Muhtemelen kırık olmayan ps4 için pes2021 kadro yaması satın almış olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...