Ps4 9.00 sistem datası

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde nan123 tarafından oluşturulan Ps4 9.00 sistem datası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 162 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 9.00 sistem datası
Konbuyu başlatan nan123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kaptan100000000

nan123

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 3, 2022
27
3
3
merhabalar arkadaşlar ps4 9.00 sürüm cihazımın hdd si yetersiz olduğu için daha hızlı bir hdd alıp takmaya karar verdim. Bunun içinde 9.00 sürüm ile yeni hdd yapmam gerekiyor ama 9.00 sürümünü bür türlü bulamadım forumda o yüzden bu konuyu açmak zorunda kaldım. Rica etsem ps4 9.00 sürümünü nereden bulacağımı ve nasıl bir yol izleyeceğimi anlatırmısınız.

canersil

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 20, 2010
22
8
3
Merhaba @nan123

Aşağıda bulunan linkten istediğin yazılım versiyonunu güvenle indirebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sıfırdan sistem kurulumu yapacağın için senin kullanman gereken 900MB'a yakın olan "Recovery Firmware" versiyonu olmalı. Dosyayı indirdikten sonra izleyeceğin yol şu şekilde:
  1. Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 veya exFAT olarak biçimlendirilmiş bir USB sürücüde "PS4" adlı bir klasör oluşturun. Bu klasörün içinde "UPDATE" (Güncelleme) adlı başka bir klasör oluşturun.
  2. Yeniden kurma dosyasını indirin (aşağıdaki düğme) ve "UPDATE" (Güncelleme) klasörüne kaydedin. Dosyayı "PS4UPDATE.PUP" adıyla kaydedin.
  3. Dosyayı içeren USB sürücüsünü PS4 konsoluna takın.
  4. PS4 konsolunu Güvenli Mod'da başlatın: Güç düğmesini basılı tutun, ikinci bip sesini duyduktan sonra düğmeyi serbest bırakın.
  5. PS4 Sistemini Sıfırla (Sistem Yazılımını Yeniden Kur) öğesini seçin.
İşlem bu kadar :)

nan123

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 3, 2022
27
3
3
Merhaba @nan123

Aşağıda bulunan linkten istediğin yazılım versiyonunu güvenle indirebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sıfırdan sistem kurulumu yapacağın için senin kullanman gereken 900MB'a yakın olan "Recovery Firmware" versiyonu olmalı. Dosyayı indirdikten sonra izleyeceğin yol şu şekilde:
  1. Bir PC veya Mac kullanarak FAT32 veya exFAT olarak biçimlendirilmiş bir USB sürücüde "PS4" adlı bir klasör oluşturun. Bu klasörün içinde "UPDATE" (Güncelleme) adlı başka bir klasör oluşturun.
  2. Yeniden kurma dosyasını indirin (aşağıdaki düğme) ve "UPDATE" (Güncelleme) klasörüne kaydedin. Dosyayı "PS4UPDATE.PUP" adıyla kaydedin.
  3. Dosyayı içeren USB sürücüsünü PS4 konsoluna takın.
  4. PS4 konsolunu Güvenli Mod'da başlatın: Güç düğmesini basılı tutun, ikinci bip sesini duyduktan sonra düğmeyi serbest bırakın.
  5. PS4 Sistemini Sıfırla (Sistem Yazılımını Yeniden Kur) öğesini seçin.
İşlem bu kadar :)
Hocam eline emeğine sağlık ssd gelsin hemen deneyeceğim 🙏🙏🙏

Kaptan100000000

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 14, 2025
6
2
3
Aslında harici depolama harici usb olsa daha iyi ben yıllardır öyle kullanıyorum 1 tb harici samsung harddisk var hem ps4 e birşey olunca oyunlarda gitmez tekrar yüklenir.