ps4 de p2 oyunları kasıyor ve donma yapıyor

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde kato1903 tarafından oluşturulan ps4 de p2 oyunları kasıyor ve donma yapıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 175 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı ps4 de p2 oyunları kasıyor ve donma yapıyor
Konbuyu başlatan kato1903
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hydrax

kato1903

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Kas 20, 2023
35
2
8
arkadaşlar merhaba kırık ps4 ile ps2 oyunlarını indirip oynuyorum ancak oyunlarda donma takılma gibi problemlerle karşılaşıyorum the punisher ve 007 everything or nothing oyunlarında başıma geldi acaba bunun herhangi bir çözümü var mı yardımcı olabilecek varmı teşşekür ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

?

Son düzenleme:

Hydrax

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 6, 2024
14
1
3
arkadaşlar merhaba kırık ps4 ile ps2 oyunlarını indirip oynuyorum ancak oyunlarda donma takılma gibi problemlerle karşılaşıyorum the punisher ve 007 everything or nothing oyunlarında başıma geldi acaba bunun herhangi bir çözümü var mı yardımcı olabilecek varmı teşşekür ederim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

?
Bu sorunu bende yaşıyorum ve çözümünü bulamıyorummm

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,899
45,501
113
43
Siteye Git
Her oyun stabil çalışmayabilir,bir çok oyuna özel patch işlemleri yapılıyor ve oyunlar sorun çıkartmadan oynanabilir oluyor.

Hydrax

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 6, 2024
14
1
3
Her oyun stabil çalışmayabilir,bir çok oyuna özel patch işlemleri yapılıyor ve oyunlar sorun çıkartmadan oynanabilir oluyor.
Need for speed most wanted black edition 2005 serisi oyuna ps4 üzerinden patch işlemi nasıl yapabilirim