PS4 Yardım ps4 dümü kırarken sürekli kapanıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde birBEŞİKTAŞsevdalısı tarafından oluşturulan ps4 dümü kırarken sürekli kapanıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 829 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı ps4 dümü kırarken sürekli kapanıyor
Konbuyu başlatan birBEŞİKTAŞsevdalısı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meehhddi

Meehhddi

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2022
71
4
8
bendede kitlenme problemi oluyordu. kirdiktan sora internet baglantisinin uzerinden isareti kaldir. kirdikdan sora cipi cikar psle baglantisi olmasin. Psde tema kullanma. her hangi bi yuklenme ekraninda islem yapma. mesela 2 ci kumanda baglama falan. psni yalniz ana kullanicida calistir. bunlari yaparsan 100 de 10 a duser

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
283
352
63
bendede kitlenme problemi oluyordu. kirdiktan sora internet baglantisinin uzerinden isareti kaldir. kirdikdan sora cipi cikar psle baglantisi olmasin. Psde tema kullanma. her hangi bi yuklenme ekraninda islem yapma. mesela 2 ci kumanda baglama falan. psni yalniz ana kullanicida calistir. bunlari yaparsan 100 de 10 a duser
internet bğlantısını açmaya gerek yok zaten cache alıyor. ben tema kullanıyorum sorun olmuyor :) bende 3 kumanda da bağlı oluyor bazen.

hen ile alakalı olabilir mi?

Meehhddi

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2022
71
4
8
Çip ile alakalı bence . Bende bundan once 9.00 dı problem yoktu. 11 e keçtikden sora böyle sorunlar oldu