PS4 HEN Öğreticiler PS4 EAFC24 Yaz Transfer Dönemi Sonu Kadro Güncellemesi

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde ertuğrul33 tarafından oluşturulan PS4 EAFC24 Yaz Transfer Dönemi Sonu Kadro Güncellemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,231 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 33 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 EAFC24 Yaz Transfer Dönemi Sonu Kadro Güncellemesi
Konbuyu başlatan ertuğrul33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kargasaps

ertuğrul33

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2020
104
47
28
Bu kadar geçen sürenin ardından yanlışlıkla da olsa FC24 kadro güncellemesini buldum. Oyunu herhangi bir yerden indirdiğiniz zaman kadrolar yaz transfer dönemi daha bitmemişkenin kadrolarıdır. Bulduğum güncelleme yaz transfer dönemi sonu güncellemesidir.PSG'de olan Neymar AL-Hilale gitmiş. Davinson Sanchez,Ndombele,Rashica vb. yazın olan tüm transferlerin olduğu güncelleme yöntemini paylaşacağım.
ÖNEMLİ:
-KIŞ TRANSFER SEZONU İÇERMEZ. Muçi, Al-Musrati,Bonucci,Köhn vb. trasnfer yapılmamıştır. Ben Türk takımlarından örnek verdim ama bu yama dünya çapını içeriyor.
-BENİM YAPTIĞIM BİR GÜNCELLEME DEĞİLDİR APOLLO SAVE TOOL'UN GÜNCELLEMESİDİR
Güncellemeyi Yapmak:
Öncelikle bir usb belleğe ihtiyacınız var. Konunun en altındaki linkten Apollo Save Tool'u indirin ve USB aracılığı ile oyun yükler gibi uygulamayı kurun.
Save Toolu açın ve ana menüye erişin. Apollo yeni bir güncelleme var diyebilir güncellemeni önemli değil. Ardından önce ana menüden Users Data kısmına girin ve activate kısmını açın. Buradan güncelleme yapacağınız hesabı seçip aktif edin. Aktif edildi uyarısından sonra Apollo'yu kapatıp tekrar açın. Sonra Online DB kısmına gelip FC24'ü bulun. USB'niz takılı iken FC24'ü seçin orada yamayı göreceksiniz. X'ya basıp USB0'a yükleyi seçin. USB'ye datayı atacak. Sonra ana menüye gelip USB Saves'e girip FC24 yazan kısmı seçin. USB hala takılı olmalı çünkü güncelleme USB'de. FC24'ü seçtikten sonra copy save game dedikten sonra en üstteki apply tuşuna basıp değişiklikleri kayıt ediyoruz. Bundan sonra Apollo'yu kapatıp FC24'e girin ve kadrolara bakın.
Benden önce farkedip yazanlar var ise kusuruma bakmasın. Yama bana ait değildir.
Yardım için her yerden yazabilirsiniz. İyi forumlar.
Apollo Save Tool:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

kaannn.beyy

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 15, 2023
29
3
3
Bu kadar geçen sürenin ardından yanlışlıkla da olsa FC24 kadro güncellemesini buldum. Oyunu herhangi bir yerden indirdiğiniz zaman kadrolar yaz transfer dönemi daha bitmemişkenin kadrolarıdır. Bulduğum güncelleme yaz transfer dönemi sonu güncellemesidir.PSG'de olan Neymar AL-Hilale gitmiş. Davinson Sanchez,Ndombele,Rashica vb. yazın olan tüm transferlerin olduğu güncelleme yöntemini paylaşacağım.
ÖNEMLİ:
-KIŞ TRANSFER SEZONU İÇERMEZ. Muçi, Al-Musrati,Bonucci,Köhn vb. trasnfer yapılmamıştır. Ben Türk takımlarından örnek verdim ama bu yama dünya çapını içeriyor.
Güncellemeyi Yapmak:
Öncelikle bir usb belleğe ihtiyacınız var. Konunun en altındaki linkten Apollo Save Tool'u indirin ve USB aracılığı ile oyun yükler gibi uygulamayı kurun.
Save Toolu açın ve ana menüye erişin. Apollo yeni bir güncelleme var diyebilir güncellemeni önemli değil. Ardından önce ana menüden Users Data kısmına girin ve activate kısmını açın. Buradan güncelleme yapacağınız hesabı seçip aktif edin. Aktif edildi uyarısından sonra Apollo'yu kapatıp tekrar açın. Sonra Online DB kısmına gelip FC24'ü bulun. USB'niz takılı iken FC24'ü seçin orada yamayı göreceksiniz. X'ya basıp USB0'a yükleyi seçin. USB'ye datayı atacak. Sonra ana menüye gelip USB Saves'e girip FC24 yazan kısmı seçin. USB hala takılı olmalı çünkü güncelleme USB'de. FC24'ü seçtikten sonra copy save game dedikten sonra en üstteki apply tuşuna basıp değişiklikleri kayıt ediyoruz. Bundan sonra Apollo'yu kapatıp FC24'e girin ve kadrolara bakın.
Benden önce farkedip yazanlar var ise kusuruma bakmasın. Yama bana ait değildir.
Apollo Save Tool:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Gizli içerik]
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

tesekkurler

fuirvuher

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 25, 2024
4
1
1
Nakon toliko vremena, slučajno sam pronašao ažuriranje momčadi FC24. Kada preuzmete igru s bilo kojeg mjesta, sastavi su timovi prije završetka ljetnog prijelaznog roka. Ažuriranje koje sam pronašao odnosi se na kraj ljetnog prijelaznog roka, koji je bio u PSG-u, a otišao je u AL-Hilale. Davinson Sanchez, Ndombele, Rashica itd. Podijelit ću metodu ažuriranja sa svim transferima tijekom ljeta.
VAŽNO:
-NE UKLJUČUJE ZIMSKU SEZONU PRIJELAZA. Muçi, Al-Musrati, Bonucci, Köhn itd. Prijenos nije izvršen. Dao sam primjere iz turskih timova, ali ovaj patch uključuje svjetski tim.
- TO NIJE MOJE AŽURIRANJE, TO JE AŽURIRANJE APOLLO SAVE TOOLA
Izrada ažuriranja:
Prije svega, potrebna vam je USB memorija. Skinite Apollo Save Tool s poveznice na dnu teme i instalirajte aplikaciju kao što instalirate igricu putem USB-a.
Otvorite alat za spremanje i pristupite glavnom izborniku. Apollo može reći da postoji novo ažuriranje, nije važno koje ažuriranje ažurirate. Zatim prvo uđite u odjeljak Podaci korisnika iz glavnog izbornika i otvorite odjeljak za aktiviranje. Odavde odaberite račun koji ćete ažurirati i aktivirajte ga. Nakon aktiviranog upozorenja, isključite i ponovno uključite Apollo. Zatim idite na odjeljak Online DB i pronađite FC24. Dok je USB uključen, odaberite FC24 i tamo ćete vidjeti zakrpu. Pritisnite X i odaberite instalaciju na USB0. Prenijet će podatke na USB. Zatim idite na glavni izbornik, unesite USB Saves i odaberite odjeljak koji kaže FC24. USB i dalje mora biti priključen jer je ažuriranje na USB-u. Nakon što odaberete FC24, kliknite kopiraj spremi igru, zatim pritisnite gumb primijeni na vrhu i spremite promjene. Nakon toga zatvorite Apollo, uđite u FC24 i pogledajte popise.
Žao mi je ako postoje ljudi koji su to primijetili i pisali prije mene. Zakrpa ne pripada meni.
Možete pisati za pomoć s bilo kojeg mjesta. Dobri forumi.
Alat za spremanje Apolla:
[Skriveni sadržaj]
[/CITAT]
hvala

sdasdsdsda

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 7, 2024
7
2
3
ÖNEMLİ:
Güncellemeyi Yapmak:
Apollo Save Tool:
[Gizli içerik]
PRO ADAM YAAAA

kexepas

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 29, 2022
53
14
8
Apollo save güncel linki.

paylaşım için teşekkürler.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yama nerede sadece apollo save tool linkini vermişsin.