Ps4 FTP ile dosya aktarımı

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde xcann7 tarafından oluşturulan Ps4 FTP ile dosya aktarımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 383 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 FTP ile dosya aktarımı
Konbuyu başlatan xcann7
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vuenx

xcann7

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 19, 2023
13
1
3
Merhabalar arkadaşlar harddiskim yok maalesef, Filezilla ile pkg aktarımı yaptım ondan sonra ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

vuenx

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 11, 2019
27
5
3
ps4 explorer ile kuruluyor sanırım da öyle yaparsan her oyun için 2 kat depolama gerekir yani bi attığın pkg yi kuracağın için hem kurulu olmayan pkg hem de kurulan pkg yer kaplar onun yerine remote package installer kullanabilirsin hdd den daha hızlı daha az uğraştırıcı zaten

xcann7

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 19, 2023
13
1
3
ps4 explorer ile kuruluyor sanırım da öyle yaparsan her oyun için 2 kat depolama gerekir yani bi attığın pkg yi kuracağın için hem kurulu olmayan pkg hem de kurulan pkg yer kaplar onun yerine remote package installer kullanabilirsin hdd den daha hızlı daha az uğraştırıcı zaten
Remote package installer indirip açtım ondan sonrası yok :(

vuenx

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 11, 2019
27
5
3
Youtube da modded warfare kanalında yapılış videoları var detaylı olarak ordan izleyebilirsin
kısaca pcyi lan kablosuyla modeme ps4ü lan kablosuyla modeme bağlayacaksın ps4ün ip adresine ayarlardan bakıp pcdeki programa yazacaksın remote package installer ı açıp programdan pkgyi göndereceksin (pc için bi kaç tane program var herhangi birini indirip deneyebilirsin)