PS4 Yardım PS4 için harici harddisk önerisi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ahmet1520 tarafından oluşturulan PS4 için harici harddisk önerisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,566 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 için harici harddisk önerisi
Konbuyu başlatan ahmet1520
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tufi_tuna78

ahmet1520

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2020
73
4
8
Merhaba ps4 için harici harddisk arıyorum 500gb gibi bir boyutta bir şey düşünüyorum. Harddiski oyun aktarmak için kullanacağım bunun için önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli bir harddisk var mı eğer fiyatı uygunsa 1tb veya daha üstü bir harddisk'te olur. bütçem 270 TL

tufi_tuna78

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 10, 2019
121
122
43
Merhaba ps4 için harici harddisk arıyorum 500gb gibi bir boyutta bir şey düşünüyorum. Harddiski oyun aktarmak için kullanacağım bunun için önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli bir harddisk var mı eğer fiyatı uygunsa 1tb veya daha üstü bir harddisk'te olur. bütçem 270 TL
hocam özellikle önerebileceğim bir harddisk yok sadece 3.0 olmalı şahsen ben 170 tl ye 2. el 750 gb bir harddisk aldım ve gayet te memnun harddiskte hata varmı diye usb me bir uygulama yükledim (adını hatırlamıyorum) ve aldığım adamda ugulama sayesinde hdd nin bir sıkıntısı var mı kontrol ettim 9 aydır da kullanıyorum memnunum

ahmet1520

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2020
73
4
8
hocam özellikle önerebileceğim bir harddisk yok sadece 3.0 olmalı şahsen ben 170 tl ye 2. el 750 gb bir harddisk aldım ve gayet te memnun harddiskte hata varmı diye usb me bir uygulama yükledim (adını hatırlamıyorum) ve aldığım adamda ugulama sayesinde hdd nin bir sıkıntısı var mı kontrol ettim 9 aydır da kullanıyorum memnunum
Teşekkür ederim