Pesi kırmak için tarayıcıya girdigimde sürekli sistem hafızasında yeterli boş alan yok hatası alıyorum sürekli ekrandan geçiştirdikten bayaa sonra usb ekranı geliyor bunun için ne yapabilirim
Pesi kırmak için tarayıcıya girdigimde sürekli sistem hafızasında yeterli boş alan yok hatası alıyorum sürekli ekrandan geçiştirdikten bayaa sonra usb ekranı geliyor bunun için ne yapabilirim
kasanın arkasından fişini çekin 5-10 dk sonra tekrar takın tarayıcıdan geçmiş ve çerezleri silin tekrar hen sayfasının cache almasını deneyebilirsiniz.
Yeni çıkan psfree hostların birçoğunda sistem hafızası dolu hatası çok oluyor.psfree olarak kırma yapılmaya bilinir.ben prv123 ve gamerhack host psfree kullanıyorum orda sistem hafızası dolu olmadı.bu 2 siteyi dene.
Konu biraz bayatlamış ama başkasının başına da gelebilir diyerek küçük bir bilgi vereyim dedim. PS4 dahili hafızası 14-15 GB ın altına düştüyse bu hata yüzünden kolay kolay kırma işlemi yapamazsınız. Aynısı bende oluyordu ve internet explorer sayfasında çerezleri sil yada geçmişi sil yapmama rağmen sistem hafızasında yeterli boş alan yok hatası veriyordu ve kırma işlemi gerçekleşmiyordu. Fakat bazı gereksiz oyunları, oyunların PS4 dahili hafızasından kayıtlarını, gereksiz temaları vs sildikten sonra 14-15GB üzerinde boş yer kaldığında sorunsuz olarak kırma işlemi gerçekleşiyor.