PS4 kırma yaparken sürekli hata vermesi

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde hakan273 tarafından oluşturulan PS4 kırma yaparken sürekli hata vermesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 kırma yaparken sürekli hata vermesi
Konbuyu başlatan hakan273
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan uninvited

hakan273

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 12, 2024
19
1
1
Pesi kırmak için tarayıcıya girdigimde sürekli sistem hafızasında yeterli boş alan yok hatası alıyorum sürekli ekrandan geçiştirdikten bayaa sonra usb ekranı geliyor bunun için ne yapabilirim

ridw0n

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 23, 2021
144
83
28
Pesi kırmak için tarayıcıya girdigimde sürekli sistem hafızasında yeterli boş alan yok hatası alıyorum sürekli ekrandan geçiştirdikten bayaa sonra usb ekranı geliyor bunun için ne yapabilirim
kasanın arkasından fişini çekin 5-10 dk sonra tekrar takın tarayıcıdan geçmiş ve çerezleri silin tekrar hen sayfasının cache almasını deneyebilirsiniz.

SÜPER KRAL 1

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 21, 2023
62
7
8
Yeni çıkan psfree hostların birçoğunda sistem hafızası dolu hatası çok oluyor.psfree olarak kırma yapılmaya bilinir.ben prv123 ve gamerhack host psfree kullanıyorum orda sistem hafızası dolu olmadı.bu 2 siteyi dene.

Son düzenleme:

uninvited

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 9, 2009
147
109
43
43
Konu biraz bayatlamış ama başkasının başına da gelebilir diyerek küçük bir bilgi vereyim dedim. PS4 dahili hafızası 14-15 GB ın altına düştüyse bu hata yüzünden kolay kolay kırma işlemi yapamazsınız. Aynısı bende oluyordu ve internet explorer sayfasında çerezleri sil yada geçmişi sil yapmama rağmen sistem hafızasında yeterli boş alan yok hatası veriyordu ve kırma işlemi gerçekleşmiyordu. Fakat bazı gereksiz oyunları, oyunların PS4 dahili hafızasından kayıtlarını, gereksiz temaları vs sildikten sonra 14-15GB üzerinde boş yer kaldığında sorunsuz olarak kırma işlemi gerçekleşiyor.