PS4 mortal kombat yükleme

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Uc4k_0 tarafından oluşturulan PS4 mortal kombat yükleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 303 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 mortal kombat yükleme
Konbuyu başlatan Uc4k_0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Uc4k_0

Uc4k_0

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2025
3
0
1
Merhaba Mortal Kombat yükledim 3 part var 3 partı 1 flash belleğe attım oyunu yüklüyorum ama ana ekrana gelmiyor nasıl yaparım net çözüm falan var mı oyunun rar dosyalarını fotoğraf olarak attım içindeki pkg dosyalarının ismi aynı olduğu için aynı yere atılmıyor bende sonuna part2 ve part3 yazdım pkg installer yerinden yüklüyorum tek tek ama olmuyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

acaba update doyasını mı indirdim sadece

Ekli dosyalar

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,278
51,899
113
43
Siteye Git
Yüklenen oyun ekrana gelmemiş ise sizin dediğiniz gibi siz update dosyasını indirmiş ve yüklemişsinizdir.

Uc4k_0

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2025
3
0
1
Yüklenen oyun ekrana gelmemiş ise sizin dediğiniz gibi siz update dosyasını indirmiş ve yüklemişsinizdir.
Hocam peki diğer oyunlarda part part ben ps4 den anlamıyorum bilgisayara part part olan oyunu indirdiğinde otomatik kuruyor ps4 de öylemi yoksa tek tek mi kurmam gerekiyor örnek verirsem part 1 kurup bittikten sonra part 2ye mi geçeceğim yoksa otomatik kuruyor mu