PS4 Oyun ve Uygulama Marketi Çok Yakında !

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde djbadboys38 tarafından oluşturulan PS4 Oyun ve Uygulama Marketi Çok Yakında ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 466 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı PS4 Oyun ve Uygulama Marketi Çok Yakında !
Konbuyu başlatan djbadboys38
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan djbadboys38

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 18, 2015
39
14
8
Merhaba arkadaşlar,

uzun bir süredir üzerinde çalıştığım bir sistem var. Uygulama marketine bir web sitesi üzerinden ulaşacaksınız, içerisinde güncel oyunlar olacaktır, linkleri ise içerisinde gömülü olacaktır. Yapmanız gereken PS4 aynı ağ üzerinde internete bağlıyken IP adresini siteye ilk girişte 1 kez yazmanız olacaktır, yazdıktan sonra karşınıza oyun ve çeşitli uygulama listeleri gelecektir. PS4 cihazınızda Remote Package Installer'i açtıktan sonra web sitesindeki listeden yüklemek istediğiniz oyun veya uygulamayı seçip cihaza göndermeniz olacaktır. Admin yönetimi bende olacaktır, buradan yeni oyunlar ekleyip linkleri ve resimleri güncelleyeceğim. Şuanki aşama için sizlere bir ekran görüntüsü paylaşıyorum. Gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğim. Bu konu altında yorumlarınızı bekliyor olacağım. JB'li günler dilerim :)

Ekli dosyalar

• 70.5 KB Görüntüleme: 970

cesoaxl

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 9, 2008
196
10
18
Küçük bir çocukken yan komşumuza bedava kablolu TV hizmeti vermeye kalkmıştım 😄 çelik bir leğeni delip 3 tane şişi içinden geçirip çanak anten yapmış ve kabloyu da yan komşumuzun oğluna uzattım ne bu dedi kablolu TV benden bedava tüm yayınları izleye bileceksiniz benden size hediye sadece bu kabloyu tv nin arkasındaki anten girişine tak dedim. Çocuk kabul etmedi televizyonu dağıtacan dimi? . Çok üzülmüştüm. Şimdi bu sizin yaptığınız sistem beni çocukluğuma götürdü bu olayı anımsadım. Çok ama çok teşekkürler. Güzel bir düşünce. Paylaşmak güzel 👍

djbadboys38

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 18, 2015
39
14
8
Küçük bir çocukken yan komşumuza bedava kablolu TV hizmeti vermeye kalkmıştım 😄 çelik bir leğeni delip 3 tane şişi içinden geçirip çanak anten yapmış ve kabloyu da yan komşumuzun oğluna uzattım ne bu dedi kablolu TV benden bedava tüm yayınları izleye bileceksiniz benden size hediye sadece bu kabloyu tv nin arkasındaki anten girişine tak dedim. Çocuk kabul etmedi televizyonu dağıtacan dimi? . Çok üzülmüştüm. Şimdi bu sizin yaptığınız sistem beni çocukluğuma götürdü bu olayı anımsadım. Çok ama çok teşekkürler. Güzel bir düşünce. Paylaşmak güzel 👍
Bilgisayar ve atari oyunlarını çok severdim hiçkimse benimle birşey paylaşmazdı ama ben herkesle paylaşırdım, atari disketi, bilgisayar disketi sonrasında da oyun cd'leri. Hayatım paylaşımla geçti, Üzerinde halen çalışıyorum, İnşaAllah herşey sorunsuz devam eder ve herkesle karşılıksız bu uygulamayı paylaşmak isterim.