PS4 PC OLMADAN RARLI OYUN NASIL İNDİRİLİR

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde miracdrmz tarafından oluşturulan PS4 PC OLMADAN RARLI OYUN NASIL İNDİRİLİR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 479 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 PC OLMADAN RARLI OYUN NASIL İNDİRİLİR
Konbuyu başlatan miracdrmz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zalades

miracdrmz

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2021
33
3
8
Beyler ben pc yi sattım geçen kırık Ps4 pro aldım 2 gün içinde gelecek fakat oyun indirmek için pc ye ihtiyaç olduğunu bilmiyordum. genellikle oyunlar 50-100 gb arası rar dosyalı oyunlar bunları indirebilmem için 256 gb yazma hızı iyi bir flash bellek alıp telefona bağlasam oyunları flash bellek üzerinden rardan çıkartıp ps4 aktarabilir miyim? cahilim bu konularda bilen biri yazabilir mi teşekkürler

Leon55

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 13, 2021
306
59
28
hako @hako nun paylaştığı oyunları indir WinRAR la flasha çıkar flash ex fat olsun bu şekilde yapa bilirsin ben oyle yapıyorum

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,318
2,701
113
Beyler ben pc yi sattım geçen kırık Ps4 pro aldım 2 gün içinde gelecek fakat oyun indirmek için pc ye ihtiyaç olduğunu bilmiyordum. genellikle oyunlar 50-100 gb arası rar dosyalı oyunlar bunları indirebilmem için 256 gb yazma hızı iyi bir flash bellek alıp telefona bağlasam oyunları flash bellek üzerinden rardan çıkartıp ps4 aktarabilir miyim? cahilim bu konularda bilen biri yazabilir mi teşekkürler
Yazma hızı yüksek olsada olmasada telefondan atacagın için cok yüksek hızda atacagını zannetmiyorum

Flaş disk exfat olduktan sonra ana dizine attıktan sonra sorun olmaz yüklersin

Leon55

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 13, 2021
306
59
28
hako @hako nün paylastigi oyunlar part sayısı daha az olduğundan daha rahat indiriliyor

miracdrmz

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2021
33
3
8
hako @hako nün paylastigi oyunlar part sayısı daha az olduğundan daha rahat indiriliyor
evet onu bende biliyorum ama bazı oyunları telif yemiş mediafireda last of us gow ragnarok gibi
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yazma hızı yüksek olsada olmasada telefondan atacagın için cok yüksek hızda atacagını zannetmiyorum

Flaş disk exfat olduktan sonra ana dizine attıktan sonra sorun olmaz yüklersin
Hocam olsunda 1 gün bile beklerim yavaş olması önemli değil

hako @hako nun paylaştığı oyunları indir WinRAR la flasha çıkar flash ex fat olsun bu şekilde yapa bilirsin ben oyle yapıyorum
Telefondan yapabilir miyim bunu demek istediğim bu

Leon55

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 13, 2021
306
59
28
Yaparsın ben yapıyorum

Dediğim gibi hako nun paylaştığı linkler 2 veya 4 GB boyutunda partlar hepsini indirip bir klasöre cikaricaksin sonrada cikardigin dosyayı ex fat olwrak bicimlendirdigin USB ye aticaksin sonra PS ye takicaksin bu kadar ama ex fat olmalı mutlaka USB yoksa olmaz

WinRAR programını kullana bilirsin telefonda

miracdrmz

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2021
33
3
8
Yaparsın ben yapıyorum

Dediğim gibi hako nun paylaştığı linkler 2 veya 4 GB boyutunda partlar hepsini indirip bir klasöre cikaricaksin sonrada cikardigin dosyayı ex fat olwrak bicimlendirdigin USB ye aticaksin sonra PS ye takicaksin bu kadar ama ex fat olmalı mutlaka USB yoksa olmaz

WinRAR programını kullana bilirsin telefonda
Teşekkürler hocam

Teşekkürler

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,318
2,701
113
evet onu bende biliyorum ama bazı oyunları telif yemiş mediafireda last of us gow ragnarok gibi

Hocam olsunda 1 gün bile beklerim yavaş olması önemli değil

Telefondan yapabilir miyim bunu demek istediğim bu
1 gün bekleme için demedim hızlı flaş almanın anlamı yok bosa USB 3.2 alma diye dedim sonucta mobil den Atacan veriyi hızlıda olsa yavasta olsa yavas atacak

USB 3.2 ler pahalı