PS4 PC OLMADAN RARLI OYUN NASIL İNDİRİLİR

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde miracdrmz tarafından oluşturulan PS4 PC OLMADAN RARLI OYUN NASIL İNDİRİLİR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 479 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 PC OLMADAN RARLI OYUN NASIL İNDİRİLİR
Konbuyu başlatan miracdrmz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zalades

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2019
147
58
28
Telefonun usbsi hızlı bağlantı desteklemeli. Usb 2.0 coğu telefon. Epeyden telefonun usb kısmına bak. Usb 3.0 veya üstü yazıyorsa harici ssd vs alırsan usb 2.0ye göre çok daha hızlı kopyalarsın evet. Ama 2.0 yazıyorsa 2.0 max hızında atarsın. Tabi otg desteği de olmalı telefonda.
Mesela bak burda 1.3 gb lık dosyayı 5-6 saniyede harici usb ssdye kopyalıyor. 100lerce örnek video bulursun.
hkvision ssd var benim arkadaşta, kullandığı telefon da s20fe.

Flash disk kullanma en babası bile çok yavaş kalıyor , kullanacaksan usb ssd kullan. Usb 2.0 veya usb 3.0 olmasındansa yazma yapacağın aletin hızı daha önemlidir. usb 2.0 ssd ile yazacagin veri usb 3.2 flash diskten çok çok daha hızlı olur.

Son düzenleme:

miracdrmz

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 8, 2021
33
3
8
Telefonun usbsi hızlı bağlantı desteklemeli. Usb 2.0 coğu telefon. Epeyden telefonun usb kısmına bak. Usb 3.0 veya üstü yazıyorsa harici ssd vs alırsan usb 2.0ye göre çok daha hızlı kopyalarsın evet. Ama 2.0 yazıyorsa 2.0 max hızında atarsın. Tabi otg desteği de olmalı telefonda.
Mesela bak burda 1.3 gb lık dosyayı 5-6 saniyede harici usb ssdye kopyalıyor. 100lerce örnek video bulursun.
hkvision ssd var benim arkadaşta, kullandığı telefon da s20fe.

Flash disk kullanma en babası bile çok yavaş kalıyor , kullanacaksan usb ssd kullan. Usb 2.0 veya usb 3.0 olmasındansa yazma yapacağın aletin hızı daha önemlidir. usb 2.0 ssd ile yazacagin veri usb 3.2 flash diskten çok çok daha hızlı olur.
hocam telefonum xiaomi 11t 2.0 otg destekliyor hikvision t300s önerir misin?
benim asıl yapmak istediğim telefonumun depolama alanı oyunları rardan çıkartma işlemine yetmediği için ssd içinde rardan çıkartma işlemi yapmak istiyorum ne kadar hızlı olur sizce

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2019
147
58
28
hocam telefonum xiaomi 11t 2.0 otg destekliyor hikvision t300s önerir misin?
benim asıl yapmak istediğim telefonumun depolama alanı oyunları rardan çıkartma işlemine yetmediği için ssd içinde rardan çıkartma işlemi yapmak istiyorum ne kadar hızlı olur sizce
B
Hız olayına bir şey diyemem işini görür tahminim. Hkvision iyidir evet.