PS4 Pro 5.05 sürümünden 9.00 sürümüne geçme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Hack ve Firmware kategorisinde impala tarafından oluşturulan PS4 Pro 5.05 sürümünden 9.00 sürümüne geçme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,474 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Hack ve Firmware
Konu Başlığı PS4 Pro 5.05 sürümünden 9.00 sürümüne geçme
Konbuyu başlatan impala
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan skayn

impala

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 27, 2019
292
100
43
Merhaba arkadaşlar.
Ps4 pro cihazım var.5.05 sürümünde henli bir şekilde kullanıyorum cihazı 9.00 henli sürümde kullanmamı tavsiye edermisiniz.artıları ve eksileri neden olur.9.00 yükselirsem degecek bir yenilik performans artısı olurmu teşekkür ederim şiödiden

lars_alexandersson1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2018
139
52
28
Merhaba arkadaşlar.
Ps4 pro cihazım var.5.05 sürümünde henli bir şekilde kullanıyorum cihazı 9.00 henli sürümde kullanmamı tavsiye edermisiniz.artıları ve eksileri neden olur.9.00 yükselirsem degecek bir yenilik performans artısı olurmu teşekkür ederim şiödiden
Bence 5,05 versiyonda kalmaya devam edin hiçbir sürüm 5,05 kadar kullanışlı değil 9,00 sürümde her hen işlemini yapacağınız zaman usb belleği tak çıkar yapmak zorunda kalırsınız. Performans olarak bir artış olmaz üstelik yeni çıkan bütün oyunlarda 5,05 için uyarlanıyor.

KAPTAN 1 KRAL 1

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2022
30
1
8
ÇOKLU USB OKUYUCUSUYLA TAK ÇIKAR OLMAZ PS4 TE TAKILI KALIR DÜĞME AÇIP KAPATILIR.9.00 IN BACKPORT OLAYI ÇOK YOK.9.00 DAHA STABİL 5.05 DEN.

Virtue28

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 9, 2023
6
0
1
Bende de ps4 pro 5.05 versiyon var. Uzun zamandir yeni oyun da yuklemedim. Cihazi biraz gelistirmek istiyorum. Yeni oyunlar, skinler, tourube ve netflix gibi uygulamalar ve ise yarayan seyler.

9.0 a yuklemeyi dusunmustum ama bu dediklerimi 5.05 ile de yapabiliyorsam gerek olmayabilir diye düşunmeye basladim. Ne onerirsiniZ.

skayn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2018
62
15
8
Bende de ps4 pro 5.05 versiyon var. Uzun zamandir yeni oyun da yuklemedim. Cihazi biraz gelistirmek istiyorum. Yeni oyunlar, skinler, tourube ve netflix gibi uygulamalar ve ise yarayan seyler.

9.0 a yuklemeyi dusunmustum ama bu dediklerimi 5.05 ile de yapabiliyorsam gerek olmayabilir diye düşunmeye basladim. Ne onerirsiniZ.
Zaman geçmiş ama yükseltme derim. Bana göre 5.05 üstüne yok. İkinci en iyisi 6.72. USB tak çıkar yada wifi çipi al takılı kalsın falan uğraşma hiç.