PS4 Pro FPS arttırma ayarları

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan PS4 Pro FPS arttırma ayarları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 215 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 Pro FPS arttırma ayarları
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

anar-abasow

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Mar 26, 2023
48
3
8
İyi günler arkadaşlar. Kendime yeni PS4 Pro CUH 7216B modeli konsol aldım. Kırılmış version (9.00). Bana FPS arttırma, PS4 Pro ayarlarını düzgün şekilde ayarlama konusunda yardımcı olur musunuz?

YouTube'ta görüyordum 4K 60FPS bazense 60FPS'ten daha fazlasını. Bunu nasıl yapıyorlar bilemiyorum. 120FPS yakalaması biraz zor ama bazı videolarda 120 FPS olduğu görülür.

asddfgh

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 16, 2021
123
23
18
Gördüğünüz video linkini atın isterseniz ona göre bakalım yani şöyle diyeyim ps5de performans ya da grafik kalitesi seçeneği var o da 60-120 ya da 30-60 fps sonucu veriyor tercihe göre oyuna göre ama ps4 proda da böyle bir özellik ya da seçenek var mı bilmiyorum onun haricinde bazı ps4 (kırık makinada) oyunlarında patchlerle 30 fps kiliti kaldırılıyor (driveclub oyunundaki gibi) oyunlarda fps artırabiliyor ama oyununa göre değişiyor tabi bu durum

anar-abasow

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Mar 26, 2023
48
3
8
Gördüğünüz video linkini atın isterseniz ona göre bakalım yani şöyle diyeyim ps5de performans ya da grafik kalitesi seçeneği var o da 60-120 ya da 30-60 fps sonucu veriyor tercihe göre oyuna göre ama ps4 proda da böyle bir özellik ya da seçenek var mı bilmiyorum onun haricinde bazı ps4 (kırık makinada) oyunlarında patchlerle 30 fps kiliti kaldırılıyor (driveclub oyunundaki gibi) oyunlarda fps artırabiliyor ama oyununa göre değişiyor tabi bu durum
Elbette belki PS5 oyunudur ya da PC oyunudur PS4 diye eklenmiştir. Fakat ben sırf 60 fps oynaya bileyim diye pro aldım. Ayarlarını nasıl yapacağım bilemiyorum. Mesela supersampling modu olsun güçlendirmek modu olsun böyle ayarlar var. Bana akıcı iyi grafik suna bilen ayarlar lazım. Yoksa gidip kirik ps5 almam gerekecek.

asddfgh

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 16, 2021
123
23
18
Elbette belki PS5 oyunudur ya da PC oyunudur PS4 diye eklenmiştir. Fakat ben sırf 60 fps oynaya bileyim diye pro aldım. Ayarlarını nasıl yapacağım bilemiyorum. Mesela supersampling modu olsun güçlendirmek modu olsun böyle ayarlar var. Bana akıcı iyi grafik suna bilen ayarlar lazım. Yoksa gidip kirik ps5 almam gerekecek.
Yanlış bilgi vermeyim diye biraz araştırdım sadece ps5de 120 fps desteği var o da oyun desteklerse hatta bazı oyunlarda da çözünürlüğü 1440pye düşürüp veriyor yine ps4 için belki bazı oyunlara fps kilidi açılan oyunlar varsa dediğiniz olabilir ama bende bulamadım maalesef.

anar-abasow

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Mar 26, 2023
48
3
8
Yanlış bilgi vermeyim diye biraz araştırdım sadece ps5de 120 fps desteği var o da oyun desteklerse hatta bazı oyunlarda da çözünürlüğü 1440pye düşürüp veriyor yine ps4 için belki bazı oyunlara fps kilidi açılan oyunlar varsa dediğiniz olabilir ama bende bulamadım maalesef.
Teşekkür ederim

Kaptan100000000

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 14, 2025
6
2
3
Ps4 proda 4k 60 fps olmaz 4k 30 fps olur bana göre 4k 30 fps olacağına 1080p 60 fps olsa daha iyi bana ps4 slim yetiyor ve sadece 4k da yetersiz tv nin rekleride canlı olmalı birçok bağımsız oyun ve japon firma oyunlarının birçoğu ps4 slimde fhd 60 fps.

Son düzenleme:

asddfgh

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 16, 2021
123
23
18
Ps5 oyunlar tam kırılmadığı için aslında kırık PS4 Proya geçeyim mi diye düşünmüyor değilim elimde kırık PS4 var 4k TV için düşünüyorum ama PS4 slim güzel sessiz çalışıyor PS4 pro alıp da ki sıfır olmadığı için ikinci el alacağım sesli çalışırsa beni üzer açıkçası kararsız kalıyorum kırık ps5de de PS4 oyunları oynanıyor gerçi hatta PS4 prodan daha iyi oynatır ama PS4 oyunu oynamak içinde verilecek rakam çok geliyor.

Kaptan100000000

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 14, 2025
6
2
3
Evet ps4 slim çok sessiz çalışıyor ps5 haddinden fazla pahalı ps5 ilk çıktığında 8.10 bin tl arasındaydı ps4 oyunlarıyla ps5 oyunları arasında pek fark yok bütçe varsa ps5 satın alınabilinir yoksa ps4 te satın alınır.