PS4 Yardım PS4/PS3 ve Xbox Uyumlu Direksiyon Hakkında

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ceyhuncinar tarafından oluşturulan PS4\/PS3 ve Xbox Uyumlu Direksiyon Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,659 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4\/PS3 ve Xbox Uyumlu Direksiyon Hakkında
Konbuyu başlatan ceyhuncinar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ahmet_11

ceyhuncinar

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 18, 2010
46
4
8
Herkese merhaba,

Logitech'in en üst seviye direksiyon seti olan G27 PC/PS3 desteklemektedir. Xbox da çalışmasa da olur diyorum.
PS4'te G27 hala desteklenmemektedir.
Elimde Ps3 ve Xbox 360 vardır. İleri de tahminimce PS4 sahibi olacağım. Gel gelelim ki F/P olarak G27 seçmek mantıklı ama PS4 ile ilgili net bir bilgi yok. Tüm platformları destekleyen Fanatec Porsche 911 GT2 Wheel EU (PC,PS3 ve XBOX) var ama bu ürününde PS4 desteği gözükmüyor. Ayrıca Thrustmaster T500RS için PC/PS4 desteği gözüküyor.
Şimdi konuyla ilgili olarak sizlerin yorumları nedir kullandığınız ürün nedir bilgilerimizi paylaşabilir miyiz ?

ceyhuncinar

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 18, 2010
46
4
8
Kimse konuya cevap vermemiş bulduğum ve aldığım cevapları paylaşıyorum...

Logitech destek'e mail attım ve g27 ile ilgili olarak PS4 te destek olmayacak ve bununla ilgili bir çalışma da olmadığını söyledir. Ayrıca yeni ürünlerde olabilir ama tam bilgi veremiyoruz dediler. Yani yeni versiyon gelecekmiş gibi algıladım ve bu sebeple alım işini durdurdum.

Fanatec konuyla ilgili olarak henüz dönüş yapmadı. Yine sonuçları paylaşacağım sizinle.

Ahmet_11

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 11, 2015
1
0
0
Kimse konuya cevap vermemiş bulduğum ve aldığım cevapları paylaşıyorum...

Logitech destek'e mail attım ve g27 ile ilgili olarak PS4 te destek olmayacak ve bununla ilgili bir çalışma da olmadığını söyledir. Ayrıca yeni ürünlerde olabilir ama tam bilgi veremiyoruz dediler. Yani yeni versiyon gelecekmiş gibi algıladım ve bu sebeple alım işini durdurdum.

Fanatec konuyla ilgili olarak henüz dönüş yapmadı. Yine sonuçları paylaşacağım sizinle.
Evet Logitech yeni iki ürün çıkardı .Bir tanesi Xbox ve pc ile uyumlu olan Logitech G920 ve diğeri Ps3 ve Ps4 ile uyumlu olan G29.Bu iki direksiyonun bana göre artıları -ki logitech bu konularda oldukça iddialı gözüküyor :)-çift motorlu force feedback sistemi ve 900 derece dönüş kabiliyeti var ve bu özellikler oyunu çok daha gerçekçi yapıyor.F1 vitesler ve direksiyonun bazı kısımları aliminyumdan yapılmış ve gerçekten çok güzel gözüküyorlar aynı zamanda aliminyum olması dayanıklılığınıda artırıyor.Eksisi olarak vites kutusunu ayrı satıyolar ve fiyatı 60$ yani manuelin keyfini çıkarmak istiyorsan biraz daha fazla ödeyeceksinki ben manuel tercih ederim :)