PS4 te uygulamayı silmek isteyince CE-34668-7 hatası alıyorum

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Mustafamorgan tarafından oluşturulan PS4 te uygulamayı silmek isteyince CE-34668-7 hatası alıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 171 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 te uygulamayı silmek isteyince CE-34668-7 hatası alıyorum
Konbuyu başlatan Mustafamorgan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustafamorgan

Mustafamorgan

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 15, 2022
183
49
28
postal 4 indirmiştim indirirken bir hata çıktı tam indiremedi bende silip yükliyim düzelir herhalde dedim ama silmek isteyince bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor?

Gungor8484

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 14, 2022
149
28
28
Biraz araştırdım bir sitede bu arıza kodu için söyle belirtilmiş =

Bu hata kodu, sabit diskte yanlış olanın iyi olmadığı anlamına gelir.
Yazılım düzgün çalışmıyorsa da gelir.
Şanslıysanız, son güncellemeyi yeniden yükleyerek düzeltebilirsiniz, değilse, genellikle yazılımı yeniden yükleyerek çalışır:
En son güncellemeyi USB'ye indirin, PS4'ü güvenli modda başlatın ve "Sistem Yazılımını Güncelle"yi seçin.
Bu işe yaramazsa, o zaman sadece son noktaya kadar: "Sistem yazılımını yeniden yükle", ancak PS4'ünüzdeki tüm veriler silinecektir.

erenkanyanik

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 27, 2014
201
83
28
Selamlar iyi oyunlar. Benim başıma geldi. Oyunları hiç bir şekilde silemedim. Enson hdd çöktü cihaz hiç açılmadı ne güvenli modda nede başka şekilde. Enson sürüm 9.00 yeniden baştan kurdum. Cihaz sıfırlandı şimdi sorun yok. Ama siz böyle devam ederseniz sizinde başınıza gelecek. Hdd yanlış bir oyun var sizdede

Mustafamorgan

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 15, 2022
183
49
28
cevaplar için teşekkürler ps yi kapatıp açınca uygulama kendi kendine silinnmiş olarak gözüktü ve şu an kullanmaya devam ediyorum inşallah kötü bir şey olmaz