PS4 temizlik ve macun değişimi sonrası ses arttı

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde AlwysND tarafından oluşturulan PS4 temizlik ve macun değişimi sonrası ses arttı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 226 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 temizlik ve macun değişimi sonrası ses arttı
Konbuyu başlatan AlwysND
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GameOfKings

AlwysND

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Tem 25, 2024
11
1
3
Selamlar. 1 yıllık PS4 cihazıma bakım yapmak amacıyla açtım ilk kez açıldı. Termal macun kurumuş değiştirdim. İçinde çok toz yoktu temizdi. Macun MasterGel maker nano. Fakat önceden ses hiç gelmiyordu kasanın üstü ise Power tarafından sıcaklık vardı. Şimdi de oyunlara girince aynı ısı ve cızırtı tarzında ses var. Arkadan çıkan sıcaklık daha fazla şu an. Temiz çalıştım dikkatlice uyguladım cihazı açarken fakat şu an neden böyle yapıyor anlamış değilim. İlk konsolum bu arada bu işlemleri ilk kez yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim.

hüseyin2014

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 19, 2021
330
223
43
bende aynı işlemi yaptım sonuç senin gibi oldu. özellikle iyi oyunlarda elektrikli süpürge ile başabaş gidiyorlar. varsa bir uzman tarafında yaptırın . bizim burda hem uzaktı hem çok para istediler. 1200 tl :)

sametre3

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 29, 2009
28
1
3
39
Selamlar. 1 yıllık PS4 cihazıma bakım yapmak amacıyla açtım ilk kez açıldı. Termal macun kurumuş değiştirdim. İçinde çok toz yoktu temizdi. Macun MasterGel maker nano. Fakat önceden ses hiç gelmiyordu kasanın üstü ise Power tarafından sıcaklık vardı. Şimdi de oyunlara girince aynı ısı ve cızırtı tarzında ses var. Arkadan çıkan sıcaklık daha fazla şu an. Temiz çalıştım dikkatlice uyguladım cihazı açarken fakat şu an neden böyle yapıyor anlamış değilim. İlk konsolum bu arada bu işlemleri ilk kez yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim.
mx4 macun veya Thermal Grizzly Kryonaut 12.5 W. (biraz pahalı) kulanırsan daha iyi sonuç alırsın

GameOfKings

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 11, 2019
118
19
18
Benim slim modelde Gow Ragnarokte bayağı fan açmaya başladı diğer oyunlarda normal gibi şimdilik