PS4 Yardım Ps4 ü laptop ekranına bağlamak

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Amos tarafından oluşturulan Ps4 ü laptop ekranına bağlamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 869 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 ü laptop ekranına bağlamak
Konbuyu başlatan Amos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan TheCasH

Amos

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 2, 2008
86
14
8
Arkadaşlar merhaba.ps4 u laptop ekranına bağlayıp kullanmak istiyorum.İnternet yeterli olmadığı icin tek çarem capture card sanırım.internette birkaç adet buldum.Hangisini önerirsiniz.1080P ve 60 FPS için.veya standart ps4 fps ne ise o .Gecikme yasarmiyim acaba?

Techstorm Rullz Full HD Capture Card

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyuncu-Website Full Hd Video Capture Card

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Alfais 4751 Hdmi Video Capture Ezcap Usb Video Capture Hdmi Kaydedici Yakalama Kartı

TheCasH

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 27, 2014
291
122
43
Ankara
Amazon tarafından satılır ve gönderilir yazıyor onu almanı tavsiye ederim. beğenmediğin taktirde 30 gün içinde iade edebilirsin.