PS4 - VGA Monitör için HDMI TO VGA Dönüştürücü Nereden Bulunur ?

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde tasoyaso05 tarafından oluşturulan PS4 - VGA Monitör için HDMI TO VGA Dönüştürücü Nereden Bulunur ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 161 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4 - VGA Monitör için HDMI TO VGA Dönüştürücü Nereden Bulunur ?
Konbuyu başlatan tasoyaso05
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan killer17

tasoyaso05

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ara 21, 2021
9
0
1
PS4'ümü vga monitöre bağlamak için dönüştürücü arıyorum fakat çoğu kişi ya dolandırıcı ya da bozuk ürün yolluyor. Bu cihazın sağlamını nereden bulabilirim ?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,532
37,202
113
41
Perpa Ticaret Merkezi
Siteye Git
PS4'ümü vga monitöre bağlamak için dönüştürücü arıyorum fakat çoğu kişi ya dolandırıcı ya da bozuk ürün yolluyor. Bu cihazın sağlamını nereden bulabilirim ?
Özelden bana yazınız mesai saatleri içerinde dönüş yapayım size,fakat bozuk ürün yolladıklarını yazmışsınız belki yapamadığınız birşey olabilirmi ?

killer17

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2023
9
0
1
n11 de var bakabilirsin ama power girişli olanından alman gerek dıgerlerınden alırsan calısmaz

zalades

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Ocak 28, 2019
89
25
18
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

killer17

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2023
9
0
1
power girişli alın power girişli almanız cok onemlı yoksa goruntu gelmez