Ps4 yeni veritabanı oluşturdum oyunlar gitti

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde Yusuf722 tarafından oluşturulan Ps4 yeni veritabanı oluşturdum oyunlar gitti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 910 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Ps4 yeni veritabanı oluşturdum oyunlar gitti
Konbuyu başlatan Yusuf722
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan colinblue

Yusuf722

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 25, 2021
41
2
8
Merhaba ps4 ilk kez aldım kırık aldım hen yapınca bi kaçkez makina kendini kapattı bazen kasma oluyordu bozuldu sandım biraz araştırma yaptım veritabanı oluşturma ile geçer dediler bende güvenli modda olan yeni veritabanı oluşturdan veritabanı oluşturdum makina açılınca hiçbir oyun yoktu ama depolamam doluydu neden böyle bişey oldu nasıl çözerim

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,532
37,202
113
41
Perpa Ticaret Merkezi
Siteye Git
Merhaba ps4 ilk kez aldım kırık aldım hen yapınca bi kaçkez makina kendini kapattı bazen kasma oluyordu bozuldu sandım biraz araştırma yaptım veritabanı oluşturma ile geçer dediler bende güvenli modda olan yeni veritabanı oluşturdan veritabanı oluşturdum makina açılınca hiçbir oyun yoktu ama depolamam doluydu neden böyle bişey oldu nasıl çözerim
Maalesef oyunları yeniden yüklemeniz gerekmektedir,PS4 sisteminde veritabanı güncellemesi yapmamalısınız.

brkturna

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 6, 2021
88
36
18
En kolay çözüm mctuna'nın dediği gibi oyunları tekrar yüklemektir. Aslen oyunlar halen konsolunuzda yüklüdür ama oyunu çalıştıracak simgeler ana ekrandan kaybolmuştur. Oyunları tekrar yüklediğinizde bu simgeler geri gelir. Eğer veritabanını yeniden oluşturmadan evvel db yedeğini almış olsaydınız oyunların kısayollarını kolayca getirebilirdiniz. Aklınızda olsun kırık konsollarda veritabanını oluştur işlemi yapmamalısınız (orijinal konsollarda yapılabilir) yada yapmanız gerekiyor ise db yedeğini aldıktan sonra yapmalısınız. DB yedeği almadığınızı tahmin ediyorum bu sebeple ya oyunları tekrar kurmalısınız yada aşağıdaki videoda gösterilen programı kullanarak database'in tekrar oluşturulmasını sağlayabilirsiniz. Tabi bunun için bilgisayara da ihtiyacınız olacaktır ve yapılması gereken işlemler karışık gelebilir bu sebeple oyunları tekrar yüklemek daha basit bir işlem olacaktır.

Yusuf722

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 25, 2021
41
2
8
En kolay çözüm mctuna'nın dediği gibi oyunları tekrar yüklemektir. Aslen oyunlar halen konsolunuzda yüklüdür ama oyunu çalıştıracak simgeler ana ekrandan kaybolmuştur. Oyunları tekrar yüklediğinizde bu simgeler geri gelir. Eğer veritabanını yeniden oluşturmadan evvel db yedeğini almış olsaydınız oyunların kısayollarını kolayca getirebilirdiniz. Aklınızda olsun kırık konsollarda veritabanını oluştur işlemi yapmamalısınız (orijinal konsollarda yapılabilir) yada yapmanız gerekiyor ise db yedeğini aldıktan sonra yapmalısınız. DB yedeği almadığınızı tahmin ediyorum bu sebeple ya oyunları tekrar kurmalısınız yada aşağıdaki videoda gösterilen programı kullanarak database'in tekrar oluşturulmasını sağlayabilirsiniz. Tabi bunun için bilgisayara da ihtiyacınız olacaktır ve yapılması gereken işlemler karışık gelebilir bu sebeple oyunları tekrar yüklemek daha basit bir işlem olacaktır.

Abi yinede teşekkürler mesela ben ps4 ü nasıl sıfırlıya bilirim sıfırlarsam nasıl kıracam öyle bir video var mı bari ps4 te yerim açılması için

utku46

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Mar 23, 2021
4
0
1
bende ps4 te aynı şekilde oyunlarım silinmişti ve ingilizcem sayesinde oyunları geri getirmeyi başardım 1-2 TANE program yüklüyorsunuz pc ye isterseniz yardımcı olabilirim izin verirseniz link atarım burdan sizlere iYİ OYUNLAR

mordiardia

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 8, 2012
35
2
8
bende ps4 te aynı şekilde oyunlarım silinmişti ve ingilizcem sayesinde oyunları geri getirmeyi başardım 1-2 TANE program yüklüyorsunuz pc ye isterseniz yardımcı olabilirim izin verirseniz link atarım burdan sizlere iYİ OYUNLAR
Merhaba Benimde PS4 5.05 kırık konsol var ve bende DB backup dosyalarını HEN den yedek almadan Veritabanı Yeniden Oluşturma yaptım PS4 ü yeniden başlattığımda ise ana menüdeki oyunlarının hepsinin gittiği gördüm. PS4 ilk haline döndü. Oyunlar HDD nin içinde yüklü gözüküyor. Oyunları ana menüye tekrar nasıl yüklerim? Veya oyunları silmek istesem hdd bin içinde yüklü olan klasöre PS4 üzerinden File Explorer ile veya PC den FileZilla uygulaması üzerinden nasıl bulur ve silerim? En başta asıl amacım yüklü olan oyunları geri getirmek silme işlemini oyunları geri getiremezsem yapacağım. Siz geri yükleme işlemini nasıl yaptınız bana da yardımcı olur musunuz? 🙏

bayraktutan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eyl 6, 2018
348
858
93
Veritabanı silerseniz. PSN'e bağlı konsollarda kullanıcı ve oyunlar silinmez fakat bizim konsollarda tüm kullanıcı ayarları ve oyun kayıtları silinir. Oyunlar menüde görünmez ama depolamada görünür halde olur. Apollo Save Tool yükleyerek veri tabanı onarımı yaparsanız oyunlarını görünür hale gecelektir fakat kullanıcı ayarlarınız ve kayıtlarınızı kurtarmak mümkün değil. Apollo Save Tool linkini koyuyorum ihtiyacı olan kullansın.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

colinblue

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Nis 14, 2020
9
0
1
Nasıl başardın acil yardım
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl olacak kardeş yardım lütfen

Son düzenleme: