PS5 HACK PS5 12.00 Jailbreak Yayımlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 12.00 Jailbreak Yayımlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,471 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 12.00 Jailbreak Yayımlandı
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan jeetkunedo21

gurkangumus19801983

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 13, 2022
15
1
3
merhaba tuna bey yukarda cvp yazmışsınız bana tşk ederim. son olarak emin olmak istiyorum pc bağlantısı olmada sizin gösterdiğiniz bu yöntemler sadeece 50 dk bekleyerek kırabiliyoruz demi 11.60 versyon digital makine için doğrumudur

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
249
122
43
Lisanslı youtube olmadığı için sorun olmaz yeterki konsolunuzun versionu uygun olsun

Bende banlı ps5 pro bekletiyorum 13,20 versionda ☺
Hocam ben aldığım gibi hiç psn bağlantısı yapmadım, gta 6 için bir orininale çevirebilirimde, ya banlı çıkarsa ne yapmam lazım? 2.el almıştım.

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
87
7
8
46
Merhaba değerli PS5 kullanıcıları

Aşağıdaki yöntem ile yazılımı 12.40 veya bundan düşük olan Slim, Fat, Dijital, CD'li, Pro fark etmeden adı PS5 olan tüm cihazları kırabilirsiniz.
UYARI: İşlemi yapınca konsolunuz sıfırlanır, içindeki her şey silinir, yeni alınmış gibi olur.

Boş bir USB belleği bilgisayara takıp dosya sistemi exFAT olacak şekilde biçimlendirin.
Bu USB'ye
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
PS5 ve ps5_autoloader klasörlerini atın.
USB'yi PS5'e takarak Ayarlar > Sistem > Sistem Yazılımı > Yedekle ve Geri Yükle > PS5 Sisteminizi Geri Yükleyin kısmından bu USB'yi kullanarak geri yükleme yapın.
PS5 açılınca Medya kısmından Youtube uygulamasını çalıştırın.
Yaklaşık 50 dakika bekledikten sonra işlem tamamlanır.
Bundan sonra içine PS5 oyunlarınızı yüklediğiniz bir harici SSD'yi USB girişinden bağlayıp oynayabilirsiniz.
PS4 oyunlarını USB belleğe yükleyip, debug settingsteki game > package installer ile kurup oynayabilirsiniz.

Konsol kapanıp açılırsa tekrar Youtube uygulamasını açıp 50 dakika beklemek gerekir.
Yazılımı 12.00'a kadar olup PS5'i CD'li olanlar için bekleme süresinden kurtulmak mümkündür.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

İsteğe bağlı, ps5_autoloader klasörüne kendi .elf dosyalarınızı yükleyip autoload.txt düzenleyebilirsiniz. Yeni .elf eklerken araya bir !5000 ekleyin.
Yöntem yeni olduğu için hatalar, sorunlar olabilir. İlerleyen günlerde daha stabil hale gelecektir.

**Link güncellendi 12.00-12.40 arası sorunu çözüldü.
**İndirdiğiniz zip dosyasındaki _MACOSX klasörü değil diğer klasörün içindeki PS5 ve ps5_autoloader klasörleri USB belleğe atılacak.
Payload manager yuklu geliyor bazi paylasimlarda .acaba elf dosyasimi yukluyolar otomatik.ps5 explorer ile oyun yuklemek istedim olmadi etahen istiyor.ilginiz icin tskler kirma ve harici diske yukleyip oynama yaptim ama dahili hafizaya yukleyemedim.android uygilamasi ile payload yuklemek gerekli sanirim

ozgün185

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2014
30
6
8
arkadaşlar 12.00 sd li slım tüm kırma işemlerini yaptım kstuff - shadowmountplus kurdum hariciden ps5 oyunlarınıda açabiliyoum ancak ıtemzflow yükledim düzgün çalışmıyor bu nedenle dahili hdd ye oyun atamıyorum etahen i yükleyemediğim için ıtemzflow çalışmıyor nasıl yükleyebilirim bilgisi olan varmı yada ıtemzflow çalıştırmanın dahili hdd oyun atmanın bir yolu varmı

ilhan1978

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2023
32
3
8
teşekkürler, dosyalar linkten silinmiş mctuna @mctuna tekrar ekleyebilir misiniz.
Bu yöntem, cd sürücüsü aktif olmayan PS5 te kullanılabilir mi?
Jailbreak sonrası, CD li oyun kullanılabilir mi?