PS5 PKG Oyun Ps5 12.40 hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde karamamba28 tarafından oluşturulan Ps5 12.40 hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 199 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Ps5 12.40 hakkında
Konbuyu başlatan karamamba28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

karamamba28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 5, 2014
151
9
18
merhaba orjinal cihazlara yeni güncelleme 12.70 geldi 12.40 kullanıyorum hiç bi şey yapamıyorum plus üyelik var güncelleme istiyor cod ops 6 var güncelleme istiyor güncellemeden devam et seçeneği var ama yine güncellemeye yönlendiriyor ne zaman kırılacak bu 12,40 beyler cihaz bana ben cihaza bakıyorum bi yandan diyorum güncelle orjinal devam et oyunlar kol gibi

kinderwaffen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 21, 2025
58
36
18
Jailbreak beklemek demek PSN in her hizmetinden elini eteğini çekip beklemek demek.

Daha 3 ay bile olmamış 12.40 OF geleli. Şimdiden bunaldiysaniz güncelleyip parasını verip oynayın oyunları. Burada ben dahil 3 sene bile bekleyen var!

Cihaz CD li ise takas ile oynayacaksınız oyunları mevcut sürümünüz kırılana kadar.

Kimse ne zaman hangi OF nin kirilacagini bilmez sadece tahmin eder.

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
186
56
28
Cdli sürüm ise fabrika çıkışlı CD sürücüsü aktiftir. Al sat yaparak oyun oynayabilirsin. 2.el uyguna ortalama 1000₺ ye oyun alıp satabilirsin. Zararın 100-200₺ olur. Sorun olarak oyunları güncellemesiz oynarsın. Veya yıllık üyelik alıp kütüphanedeki oyunları ve bedava verilen oyunlarla idare edebilirsin, cdli ise dediğim şekilde de yol izleyebilirsin. Sana kalmış