PS5 Yardım Ps5 7.61 makinam var

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde apooktay tarafından oluşturulan Ps5 7.61 makinam var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,010 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 7.61 makinam var
Konbuyu başlatan apooktay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bilgiformu

apooktay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2013
47
13
8
58
Arkadaşlar selamın aleyküm şuan elimde 7.61 kirik ps5 sormak istediğim birkaç birşey var ben şimdi hangi oyunları yukleye biliyorum sadece PS4 yoksa ps5 oyunlarında oluyor mu birde oyun yüklemek için anlatımlı bir video bulamadım yardımcı olur musunuz birde tavsiyeniz var mi 7.61 içi

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,632
55,738
113
Aleyküm selam.

FAT Kasa CD'li konsol ile;

PS4 oyunlarını ve update dosyalarını (DLC hariç) debug setting aracılığıyla (PS4 konsolunda pkg dosyalarını kurduğumuz gibi) sıkıntısız yükleyebilir ve oynayabilirsin.

PS5 oyunlarını da oynayabilirsin. Ama bunun için sende exfat uzantılı bir harici disk/ssd olması lazım.

Herhangi bir PS5 oyununu klasörlü olarak harici diskinin/SSD'nin ana dizinine atman yeterli olacaktır.

Nasıl çalıştırıldığında gelecek olursak, benim şu an rehber çekme gibi bir durumum yok maalesef, ama YouTube'dan veya Google'dan arama yaparak ihtiyacın olan şeyleri bulabileceğini düşünüyorum.

apooktay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2013
47
13
8
58
Aleyküm selam.

FAT Kasa CD'li konsol ile;

PS4 oyunlarını ve update dosyalarını (DLC hariç) debug setting aracılığıyla (PS4 konsolunda pkg dosyalarını kurduğumuz gibi) sıkıntısız yükleyebilir ve oynayabilirsin.

PS5 oyunlarını da oynayabilirsin. Ama bunun için sende exfat uzantılı bir harici disk/ssd olması lazım.

Herhangi bir PS5 oyununu klasörlü olarak harici diskinin/SSD'nin ana dizinine atman yeterli olacaktır.

Nasıl çalıştırıldığında gelecek olursak, benim şu an rehber çekme gibi bir durumum yok maalesef, ama YouTube'dan veya Google'dan arama yaparak ihtiyacın olan şeyleri bulabileceğini düşünüyorum.
İnanın youtubede çok arasında bulamadım o yüzden sizlere sormak istedim ps5 oyunlarını kurmak istiyorum cihazı daha bugün aldım bı kaç tane PS4 oyunu yuklu

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,632
55,738
113
İnanın youtubede çok arasında bulamadım o yüzden sizlere sormak istedim ps5 oyunlarını kurmak istiyorum cihazı daha bugün aldım bı kaç tane PS4 oyunu yuklu
Öncelikle PS5'inizi Blu-ray disk ile kırın. Blu-ray disk yoksa bu işlemi yapamazsınız.

Aşağıdaki konuya göz atabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

PS5 oyunları için önce buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
uygulamasını indirin ve ardından harici diskinizin ana dizinine atın.

PS5'in debug settings kısmından bu uygulamayı kurun.

Daha sonra herhangi bir PS5 oyununu indirin. Oyun indikten sonra arşivin içinden oyun klasörünü harici diskinizin ana dizinine atın.

Harici diskinizi veya ssd'nizi ps5 konsolunuza takın.

Sonra bu videoyu izleyin ve oyunlarınızı bu şekilde çalıştırın.

apooktay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2013
47
13
8
58
Teşekkür ederim kral video biraz kafa karıştırıcı ama deniyecem inşallah yanlış birşey yapmam 🤣

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,632
55,738
113
Teşekkür ederim kral video biraz kafa karıştırıcı ama deniyecem inşallah yanlış birşey yapmam 🤣
Ben de senin gibiydim, PS5'i yeni aldım, hiçbir şey bilmiyordum, zamanla olacak bir şey bu. yhanova @yhanova abi sağ olsun😂

Önemli noktalar şunlar:

1: Konsolu kırmak, ki nasıl kırıldığını gösteren videom var.

2: PS5 oyunlarını oynayabilmek için kullanılan uygulama pkg uzantılı, PS5 debug settings bölümünden kurulacak.

3: PS5 oyunu indirilecek, ardından inen oyunun arşivi açılacak ve ana klasörü harici diskin veya SSD'nin ana dizinine atılacak.

4: Harici Disk veya SSD PS5'in portuna takılacak.

5: Kurulan itemzflow uygulamasına giriş yapılacak ve son attığım video izlenecek.

İşlem bu. Bir iki kere yapabilirsen, inan artık bu bilgilere bile ihtiyacın kalmayacak

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,215
6,144
113
Ben de senin gibiydim, PS5'i yeni aldım, hiçbir şey bilmiyordum, zamanla olacak bir şey bu. yhanova @yhanova abi sağ olsun😂

Önemli noktalar şunlar:

2: PS5 oyunlarını oynayabilmek için kullanılan uygulama pkg uzantılı, PS5 debug settings bölümünden kurulacak.

3: PS5 oyunu indirilecek, ardından inen oyunun arşivi açılacak ve ana klasörü harici diskin veya SSD'nin ana dizinine atılacak.

5: Kurulan itemzflow uygulamasına giriş yapılacak ve son attığım video izlenecek.

İşlem bu. Bir iki kere yapabilirsen, inan artık bu bilgilere bile ihtiyacın kalmayacak
Beni garıştırma 🤣 😂 🤣 🤣

apooktay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2013
47
13
8
58

Önemli noktalar şunlar:

Ben oyun indirmeye başladım ama oyunlar eski olduğu için linkler zorla iyorum biraz bu arada bı video buldum ben

bilgiformu

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
37
8
8
merhaba herşeyi yapmama rağmen itemzflow üzerinde scan yapınca hdd içindeki oyunları görmemesinin sebebi ne olabilir ? itemzflow içinden dosya yoluna baktığımda hdd içindeki oyunlar orada görünüyor lakin scan yapınca eklemiyor