Normal uydu zaten standart 1080p bütün kanallar trt 4k hariç bu anlamda gerek yok ama dizi film işin içindeyse 4k 8k alınır çünkü 4k bi film indir dene gör git adamın sakalına yada kadının saçına dokun okadar fark eder oyunlarda 4k 8k isteme sebemimiz tvlerde herkes bu zamana kadar kim 4k dizi izlediki yada film normal uydu kanalları için konuşuyorum doğal olarak insanlar 4k yı 8kyı ne yapayım diyor ama bizler 2 kategorideyiz bi oyuncular bide film diziciler biz oyuncular ateri ps2 ps3 görmüş insanlarız. cihazlarla birlikte TV'lerde değiştiğinde yeni nesil son teknoloji hale geliyor onun getirdikleri çözünürlük, fps ekranların büyümesi, led tvler, burda "çözünürlük" hemde "fps" tv ve konsol için aynı şekilde gelişir yani sonuç olarak bizler o değişimi gördüğümüz için hep en iyisini İsteriz ps2 480p iken ps3 720p bu aradaki farkı gördük biz ve grafik kalitesinide çok iyi gördük ps4 1080p ps5 4k işte tercih sebebimiz bu film dizici tayfa kaset cd dvd blueray teknoloji gelişim sitemini takip ediyor aynı bizim gibi değişen bişey yok ama aradaki tek fark bizde tv ve konsol al görüntü aynı kalıyor ama film dizi internetten link bulman lazım yada 4k paketler satın alman gerekiyor film bulma derdin oluyor ama biz onu yaşamıyoruz o yüzden ben 1080p film izlemek zorunda kalıyorum hem 4k boyutları çok yüksek hemde link bulmakta zorlanıyorum. Yoksa 4k dan asla vazgeçmem
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Anlarsın aslında bi karşılaştırma yaparsan farkı görürsün 4k işi tercih meselesi 1080p nin diğer adı full hd 720p nin hd o size kalmış bi durum ben en kısa neyse onu derim