ÇÖP KUTUSU Ps5 etaHEN hatası oyun kuramıyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Metobabao11 tarafından oluşturulan Ps5 etaHEN hatası oyun kuramıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı Ps5 etaHEN hatası oyun kuramıyorum
Konbuyu başlatan Metobabao11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Metobabao11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metobabao11

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2026
19
0
1
Cihazım ps5 slim kırık olarak aldım 11.00 sürümü y2jb youtube ile 50 dk da kırılıyor sorun Itemzflow waiting for etaHEN yazıyor ve sonra etaHEN was not found hatası alıyorum sonra explorer yükledim orda da etaHEN hatası alıyorum ben bu iki uygulamayı cihazı kurduktan sonra yüklemiştim hata ondan kaynaklimi acaba ne yapmam gerek

plyr81

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 20, 2026
228
41
28
Cihazım ps5 slim kırık olarak aldım 11.00 sürümü y2jb youtube ile 50 dk da kırılıyor sorun Itemzflow waiting for etaHEN yazıyor ve sonra etaHEN was not found hatası alıyorum sonra explorer yükledim orda da etaHEN hatası alıyorum ben bu iki uygulamayı cihazı kurduktan sonra yüklemiştim hata ondan kaynaklimi acaba ne yapmam gerek
Yok lapyjbdaemon.elf atacaksınız cihaza 9021 portuyla.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ki oyun için itemzflow yerine shadowmountplis.elf göndererek oyun acabilirsiniz

Metobabao11

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2026
19
0
1
Yok lapyjbdaemon.elf atacaksınız cihaza 9021 portuyla.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ki oyun için itemzflow yerine shadowmountplis.elf göndererek oyun acabilirsiniz
Çok acemiyim de bunu neye nasıl gönderiyoruz explorer çalıştı 250gb lik oyunu 98 gb olarak yüklemiş cihaz çöktü 50 dk beklemem gerekiyor can sıkıcı oldu yardımcı olabilirsen sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...