PS5 HACK PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,354 kez görüntülenmiş, 202 yorum ve 59 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 FW 9.XX - 12.00 Webkit Jailbreak Yayınlandı
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sirinbaba33

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
417
675
93
Benim cihaz ps5 pro 11.60 webkit ile kırıyorum sonlara doğru kırma işlemi esnasında ekranda donma oluyor 12.00 yüklesem çözüm olurmu acaba
cihaz açıldığında hemen kırma işlemine girince ekranda donma yapar cihaz açıldığında kullanıcıya giriş yapın yaklaşık 1 ile 1.5 dakika bekleyin sonra webkite giriş yapın bu şekilde daha başarılı bir kırma olur daha az donma yapar 12.00 geçmenizi tavsiye etmem şuan için biraz daha zaman geçsin bende bekliyorum

m.mcobann

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2026
77
9
8
cihaz açıldığında hemen kırma işlemine girince ekranda donma yapar cihaz açıldığında kullanıcıya giriş yapın yaklaşık 1 ile 1.5 dakika bekleyin sonra webkite giriş yapın bu şekilde daha başarılı bir kırma olur daha az donma yapar 12.00 geçmenizi tavsiye etmem şuan için biraz daha zaman geçsin bende bekliyorum
Teşekkürler saygılar

eeerrrriiik

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 3, 2020
417
675
93
12.00 ye kadar kırma işleminde kasım da çıkacak gta6 ve bundan sonra çıkacak oyunları oynayabilecek miyiz?
Oynamayız biliyorum. Backport yapılır mı peki?
oyun çıktıktan sonra oyununda kırılması lazım ne zaman kırılır oda belli değil biliyorsunuz ki 007 james bond 27 mayıs 2026 çıktı ama daha kırılmadı gta 6 çıktığında kırılması zaman alacaktır kırıldıktan sonra backportun çıkması 2 hafta sürmez bazı arkadaşlar ps5 4 00 yazılımlardalar ama istediği oyunları backport sayesinde oynayabiliyor

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
392
88
28
Tuna bey.
Youtube daki videona bakarak kırma işlemi yaptım. Ps5 pro 11.00 da yaptım işlemi
İlkinde nerede hata yaptıysam kırılıyor ama oyun açmıyordu.
Bende herşeyi silip video ya bakarak tekrar yaptım. Bu sefer kırıldı. Rahatlıkla oyun oynanabiliyor.
Hem de çok kolaylık oldu. Aynı ps4 kırılması gibi rahatlıkla kırılıyor. 3 defadır kırıyorum. Sorunsuz. İnternet de istemiyor. 50 dakika da istemiyor.
Önce Ps4 oyunlarımı yükledim . İlerde yükleyeceğim Ps5 oyunlarında da sorun çıkmaz umarım.
Ben daha önce 9.60 slim ps5 de kırmıştım bir ara. Onda türkçe yama yükleyemiyordum. Bunda büyük oranda yükleniyor. Aynı ps4 gibi. .

Rehber için teşekkürler...