PS5 Yardım Ps5 güncelleme

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Fatihsr01 tarafından oluşturulan Ps5 güncelleme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 129 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 güncelleme
Konbuyu başlatan Fatihsr01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GameOfKings

Fatihsr01

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eki 24, 2024
1
0
1
Arkadaşlar yeni ps5 slim aldım her kapatacığımda yazılım güncellemesi var diyor güncellemek istemiyorum ileride kırılır diye sürüm yükseltmek istemiyorum bunu engellemeni bi yolu var internete bağlı kalmam lazım ps+ hesap kullanıyorum

IV_buba

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eyl 8, 2024
18
2
3
Arkadaşlar yeni ps5 slim aldım her kapatacığımda yazılım güncellemesi var diyor güncellemek istemiyorum ileride kırılır diye sürüm yükseltmek istemiyorum bunu engellemeni bi yolu var internete bağlı kalmam lazım ps+ hesap kullanıyorum
Çok bir bilgim yok ama bende yaklaşık 6 ay önce kapattım ve şuanda store ve ps+ erişimim yok. Neredeyse hiç açmadığım için bana bir sorun yaratmıyor. Erişimini kapatmadan önce oynayacağın oyunları kurmanı öneririm veya cdli oynayacaksın eğer yazılım güncellemesi yapmayacaksan.

GameOfKings

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 11, 2019
140
23
18
Ayarlardan otomatik güncellemeyi kapat nete bağlı olması önemli değil Cdli şekilde oyunları oynarsın ama digital sürüm ise oyunda oynama şansınız yok kırılana kadar