Ps5 hangi versiyon fw de kalmalı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde devilx tarafından oluşturulan Ps5 hangi versiyon fw de kalmalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,302 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Ps5 hangi versiyon fw de kalmalı
Konbuyu başlatan devilx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ntroot

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,776
47,774
113
webkit çıkmazsa bluray girişi olmayan dijital ps5 ler kırılamayacak mı bu durumda? ya da dijital ps5 ler hiç mi kırılamayacak?
Webkit çıkar, çalışmalar devam ediyor. Arada gelişmeleri discord ve telegram üzerinden takip ediyorum.

6.50 şu an blu-ray disk ile kırılıyor. Etahen'i de payload sender aracılığıyla telefondan gönderiyorum.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
6,776
47,774
113
İllaki bir yöntem bulurlar merak etmeyin
Çalışmalar başlamış :) 6.50 webkit çıkarsa hiç düşünmeden 6.50 yap ;) Ben blu-ray ile kırıyorum, alıştım ama yeni kıracak olanlar için biraz kafa karışıklığına sebep olabilir. O yüzden düşük versiyonlarda olanların webkiti beklemesi daha isabetli olur :)

Ah bir de emu falan yapsalar şu PS3 oyunlarını da oynayabilsek :D

devilx

Xbox 360 Prof.
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2008
363
46
28
42
Çalışmalar başlamış :) 6.50 webkit çıkarsa hiç düşünmeden 6.50 yap ;) Ben blu-ray ile kırıyorum, alıştım ama yeni kıracak olanlar için biraz kafa karışıklığına sebep olabilir. O yüzden düşük versiyonlarda olanların webkiti beklemesi daha isabetli olur :)

Xbox series x için başlamışlar ps3 emusune chonky ps3 emulator. Oda çıkarsa emulasyon canavarı olur.

mose

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 29, 2008
178
40
28
36

Hocam bende 6.20 cihaz var kutusunda bekliyor. Kırma işlemi nasıl oluyor? Türkçe içerik veya ingilizce video şeklinde anlatım varsa denemek isterim.

Son düzenleme:

ntroot

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2008
71
8
8
46
Slim 9.0 turşusunu kurdum kaldırırım biryerlere. inşallah Birgün kırıldığında yerini bulurum 😒