PS5 Yardım PS5 için M2SSD önerebilir misiniz

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Mstcw tarafından oluşturulan PS5 için M2SSD önerebilir misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 303 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 için M2SSD önerebilir misiniz
Konbuyu başlatan Mstcw
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan atalar95

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,791
1,593
113
Başta alacaktım valla. Çok geç kaldım. Ne güzel 5000 TL idi. Şimdi 10.000'i geçti.🤣
Ne günlerdi,şunun şurası Kasım ayından bu yana fiyat çok fazla arttı.Satis yapan ne kadar Trt teknisyeni olduğunu söylesede içim yinede rahat değildi ama el mahkûmdu o dönem. Fiyatlar mağazalarda 7k ve istediğim ürün değildi.Risk aldım Bursa'ya kargolattim.Sevgili Hüseyin Ankara'da olmasına rağmen ben kargoyu ondan önce alıp keyfini sürmüştüm.Şuan avantaji sadece oyun yüklerken daha hızlı yüklemek olsada çok güzel bir ürünü çok çok iyi bir fiyata aldık.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,479
4,892
113
Ne günlerdi,şunun şurası Kasım ayından bu yana fiyat çok fazla arttı.Satis yapan ne kadar Trt teknisyeni olduğunu söylesede içim yinede rahat değildi ama el mahkûmdu o dönem. Fiyatlar mağazalarda 7k ve istediğim ürün değildi.Risk aldım Bursa'ya kargolattim.Sevgili Hüseyin Ankara'da olmasına rağmen ben kargoyu ondan önce alıp keyfini sürmüştüm.Şuan avantaji sadece oyun yüklerken daha hızlı yüklemek olsada çok güzel bir ürünü çok çok iyi bir fiyata aldık.
2 günde teslim aldın abi
Ben 12 günde 😅🤣😂
Hayır ödemeyi yaptım arkadas aldı benim arkadaştan almam 12 günü buldu 😂🤣

Castellanos @Castellanos e ps3 bakıyoruz Ankarada buluyoruz ben ankara dayım ama Kızılaya 40 km uzaktayım abi 😄
Teslim almam kingston gibi olabilir diyorum tamam anlaşıldı diyor 🤣😂😅

Bir tane beyaz ps3 bulduk şunu ara hemen almaya gidiyim yarın kargo ederiz dedim o gün Satılmış Nasib:)

atalar95

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 18, 2011
259
76
28
31
2 günde teslim aldın abi
Ben 12 günde 😅🤣😂
Hayır ödemeyi yaptım arkadas aldı benim arkadaştan almam 12 günü buldu 😂🤣

Castellanos @Castellanos e ps3 bakıyoruz Ankarada buluyoruz ben ankara dayım ama Kızılaya 40 km uzaktayım abi 😄
Teslim almam kingston gibi olabilir diyorum tamam anlaşıldı diyor 🤣😂😅

Bir tane beyaz ps3 bulduk şunu ara hemen almaya gidiyim yarın kargo ederiz dedim o gün Satılmış Nasib:)
bende 2tb pro var 2tb da dahili taktım soğutuculu kioxia ama hiç kullanmadım sanırım dahiliden oyun çalıştıramıyoruz doğrumudur ? fiyatlarıda uçmuş satsammı diye düşündürüyor

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,479
4,892
113
bende 2tb pro var 2tb da dahili taktım soğutuculu kioxia ama hiç kullanmadım sanırım dahiliden oyun çalıştıramıyoruz doğrumudur ? fiyatlarıda uçmuş satsammı diye düşündürüyor
Yani sen bilirsin tabi de
Pkg gelebilir malum bu ara söylenti var ffpkg zımbırtısı var hem bazı oyunlar dahili de m2ssd de calısıyor yani ben olsam satmam😄