PS5 PKG Oyun [PS5] Itemzflow üzerinden oyun çalıştırma!

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde Neil tarafından oluşturulan [PS5] Itemzflow üzerinden oyun çalıştırma! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 219 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı [PS5] Itemzflow üzerinden oyun çalıştırma!
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yhanova

Neil

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
374
61
28
Merhaba arkadaşlar diyelim ki bir PS5 oyunu indirdiniz ve Ps5'in ya da dahili m2 ssd'nin içine attınız fakat oyunu çalıştırmaya çalıştığınız zaman :

'' Uyan Unable to Launch Game
Error: All or some of the game files are NOT Fake signed be sure to fake sign them then try again'' hatası aldınız.

endişelenmeyin oyununuz bozuk değil, oyunu harici bir disk üzerinden çalıştırmanız gerekecek ve ben bunu demon's souls ps5'te denedim oyun çalıştı, önce sol üst köşede uyarı yazısı geldi, yaklaşık 20 saniye sonra oyun açıldı malum bir nwme ssd değil. Harici diskinizi aygıtın ön değil arka tarafında takmanızda fayda var.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
2,495
3,038
113
Merhaba arkadaşlar diyelim ki bir PS5 oyunu indirdiniz ve Ps5'in ya da dahili m2 ssd'nin içine attınız fakat oyunu çalıştırmaya çalıştığınız zaman :

'' Uyan Unable to Launch Game
Error: All or some of the game files are NOT Fake signed be sure to fake sign them then try again'' hatası aldınız.

endişelenmeyin oyununuz bozuk değil, oyunu harici bir disk üzerinden çalıştırmanız gerekecek ve ben bunu demon's souls ps5'te denedim oyun çalıştı, önce sol üst köşede uyarı yazısı geldi, yaklaşık 20 saniye sonra oyun açıldı malum bir nwme ssd değil. Harici diskinizi aygıtın ön değil arka tarafında takmanızda fayda var.
Aynı olay dirt 5 içinde gecerli 😃