PS5 HACK PS5 Jailbreak Yeni Exploit Geliyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan PS5 Jailbreak Yeni Exploit Geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,522 kez görüntülenmiş, 185 yorum ve 52 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 Jailbreak Yeni Exploit Geliyor
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Jailbreak

arifack

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 18, 2019
796
410
63

Geliştirici Gezine Youtube uygulaması üzerinden çalışan yeni bir açık yayımladı

BD-JB-1250 ve BD-JB-1252 istismarını borçlu olduğumuz geliştirici GeZine, 6.02. ürün yazılımı ile etkinleştirilmemiş bir PS5 konsolunda test etme fırsatı bulduğu yeni bir potansiyel istismarın gelişine dair imalarda bulundu.

YouTube uygulamasına dayanarak, birkaç milisaniyede yapılan bir merhaba dünya gösteriyor, Sony'nin bunu yalnızca 12.02 ürün yazılımından düzelttiği görülüyor, bunun 12.00'ye kadar ürün yazılımına kadar işlevsel olduğunu doğruluyor.

Bazıları ona hangi ürün yazılımlarında çalıştığını sordu, ona göre keyfi HTML yüklemesi motorun kendisinden yararlanıyor ve yerelden yükleniyor. Tek sorun, HTML'nin yalnızca 2 saniye boyunca yüklenmesidir. Bu nedenle, kullanıcı alanının kontrolünü sadece 2 saniyede elde etmek gerekir, bu sonuçta bir sorun olabilir!

Bu istismarın tüm kredileri, YouTube paketinin ticari PS5'te çalıştığını ortaya çıkaran ave'lere gidiyor.

Youtube uygulamasına dayalı bu yeni kullanıcı alanı istismarı henüz resmi bir adı yok, ancak GeZine bunun
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
olarak adlandırılmasını önerdi.

Son küçük ayrıntı, bu istismar PS4'te de çalışabilir, ancak onay gerektirecektir.

Backu dosyasının konsolunuzda tüm verileri sileceğini unutmayın

Aşağıdaki bağlantıdan backup dosyasını indirip usb flash belleğe atınız ve konsolunuzdan yedeklemeyi restore ederek kurulumu tamamlayınız

DOWNLOAD
[Gizli içerik]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
teşekürlerrr

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,019
1,912
113
Hiç birşey değilde çocukların hevesini kirmamak için cok yutkundum.Bende ona üzüldüm. Enayi yerine konmak ,para kaybetmek hiçbirşey babalarını üzgün olduğunu anlamasınlar diye.Neyse sabredecem biraz, iade olacak ,dolarda uçacak daha fazla paraya aliriz 😂 Bizim gibi kerizler var olacak ki böyle kansızlar yaşasın

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,783
5,459
113
Hiç birşey değilde çocukların hevesini kirmamak için cok yutkundum.Bende ona üzüldüm. Enayi yerine konmak ,para kaybetmek hiçbirşey babalarını üzgün olduğunu anlamasınlar diye.Neyse sabredecem biraz, iade olacak ,dolarda uçacak daha fazla paraya aliriz 😂 Bizim gibi kerizler var olacak ki böyle kansızlar yaşasın
Estağfurullah abim sen iade et zaten o fiyata biz sana kırık versiyon bulacaz yeterki sen iade ettim de bizide gerdin la durduk yere :)

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
379
1,207
93
dahaka123 @dahaka123 geçmiş olsun. Ne yazık ki bilindik firmada olsa sorunlar olabiliyor. Paranızı geri alın alabiliyorsanız pro modeli almanızı öneririm. Tabi şuan kırılma mevzusu tam hangisinde iyi pek vakıf olamadım. İleriye dönük olarak pro modelini tercih etmeniz daha iyi olur. Şimdi oyunlarda fark yok ama nesllin sonuna doğru hem çözünürlük hem de performans olarak olacaktır. Örnek: ps4 ve ps4pro gibi.

Goy goy modu on:

Sizde suç yok. Suç heppp herkese abimmmmm fat kasa cd'li alın abimmmm diye yazan sony'den komisyon alan çift hesaplı @çağ1 @Castellanos adminin ve onun gizli ortağı @yhanova yüzünden oldu 😂. Bunlara dikkat edin hep Cd'li fat kasayı stoktan tüketmek için allayıp pulluyorlar :D

İnsan utanır yahuuu çift hesap diye birde millete password vermiyor 😄

Goy goy modu off.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,579
57,190
113
44
Siteye Git
Bu tür üçkağıçılıklar internet üzerinden satış yapan firmalarda daha çok oluyor.

Cep telefonları gibi yenileyip satıyorlar

İkinci el oyun Cd'lerini jelatinleyip sıfır diye satıyorlar. Bu yüzden imkan var ise elden almak daha sağlıklı.

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,011
50,592
113
dahaka123 @dahaka123 geçmiş olsun. Ne yazık ki bilindik firmada olsa sorunlar olabiliyor. Paranızı geri alın alabiliyorsanız pro modeli almanızı öneririm. Tabi şuan kırılma mevzusu tam hangisinde iyi pek vakıf olamadım. İleriye dönük olarak pro modelini tercih etmeniz daha iyi olur. Şimdi oyunlarda fark yok ama nesllin sonuna doğru hem çözünürlük hem de performans olarak olacaktır. Örnek: ps4 ve ps4pro gibi.

Goy goy modu on:

Sizde suç yok. Suç heppp herkese abimmmmm fat kasa cd'li alın abimmmm diye yazan sony'den komisyon alan çift hesaplı @çağ1 @Castellanos adminin ve onun gizli ortağı @yhanova yüzünden oldu 😂. Bunlara dikkat edin hep Cd'li fat kasayı stoktan tüketmek için allayıp pulluyorlar :D

İnsan utanır yahuuu çift hesap diye birde millete password vermiyor 😄

Goy goy modu off.
Bana özelden 3 ekim'de alacağını söyledi, ben de tamam abi bana yaz ben sana dönüş yaparım diye belirttim kendisine ama aceleci davranıp başka yerden aldı ve üstüne aldığı konsol 11.60 çıkınca gerçekten çok üzüldüm.

Vallahi PS5 Fat CD'li kasalar maksimum bak maksimum 7.61 çıkar. Onun haricinde 7.61 üzeri çıkması imkansız.

Büyük ihtimalle belki bu konsol da iade edilmiş bir konsoldur, yani bu konsolun ikinci kullanıcısı dahaka123 @dahaka123 abi olabilir.

Diğer ihtimal ise firmanın kendisi konsolu açmıştır, kontrol etmiştir ve güncellemiştir.

Normalde sıfır kapalı kutularda, yani cd'li fat kasalarda yukarıda yazdığım gibi, maksimum 7. 61 çıkar.

11.60 güncellemesi, 2025 yılının ortalarında çıkmış. dahaka123 @dahaka123 abinin aldığı konsol ise 2023 yılında çıkmış bir konsol. Kısaca konsol güncellenmiş yani.

Almış olduğu konsolun kutusunun altında seri numarası yok, yani orası boş. Anlayacağın kutu bile çakma. konsolun kutusunda başka bir şey yazıyor, PlayStation 5'in kendisinde başka bir şey yazıyor.

Yani resmen kullanılmış yani denenmiş bir konsol satmışlar adama.

Umarım iade edebilir. 🤲☺

Kuons

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 9, 2019
58
2
8
Arkadaşlar simdi 12.0 a kadar kırılma ihtimali var mı şimdi. Henin çıkma ihtimali yüzde kaç mutlaka çıkar mu. Bende 12 de 3 tane cihaz var bekleyeyim mi satayım mi