PS5 Yardım Ps5 kırma işlemi sonrası ps4 uygulama ve oyunlarında engel iconu çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde rifat16 tarafından oluşturulan Ps5 kırma işlemi sonrası ps4 uygulama ve oyunlarında engel iconu çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 678 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 kırma işlemi sonrası ps4 uygulama ve oyunlarında engel iconu çıktı
Konbuyu başlatan rifat16
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alperrenkli

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
503
147
43
46
BURSA
şöyle bir sorunla karşılaştım.bu daha evvel yoktu.fotoyu paylaşıyorum.tekrar autoloader yapmama rağmen düzelmedi.başına gelen yada bilen varmı.yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

hüseyin2014

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 19, 2021
597
620
93
kırma işlemi gerçekleşmemiş gibi görünüyor.. cihazı yeniden başlatıp kırma işlemini tekrar yapınız

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,979
1,857
113
Hadi hayırlısı bendede oldu sayısız kırma denedim olmadı. Bekliyorum.9.60da yeni geçmiştim 😂

rifat16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 29, 2009
503
147
43
46
BURSA
Yeniden sistem geri yükleme yaptım.kıiurulumları yeniden yapıp denedim ama aynı.değişen olmadı.bu hatayı veriyor.umarım yardım edebilecek arkadaşlar çıkar

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,979
1,857
113
Yeniden sistem geri yükleme yaptım.kıiurulumları yeniden yapıp denedim ama aynı.değişen olmadı.bu hatayı veriyor.umarım yardım edebilecek arkadaşlar çıkar
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sistem geri yuklemeyi birde bununla denermisin ,sonucu yazarsan sevinirim

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
665
2,790
93
31
Beta olduğu için etahen'i süreli olarak yapmışlar ondan dolayı oluyor. Neden böyle bir saçmalık var anlamadım bende.
Çözüm için tarihi geri almayı deneyin belki çalışabilir ya da discordan yeni tarihli olanı indirip fpt ile eskisi ile değiştimek lazım ama onunda süresi var malesef.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yukardaki etahen dosyasını discorddan indirdim son kullanma tarihi 10 aralık.
10 aralıktan sonra çalışmayacaktır.

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,979
1,857
113
Beta olduğu için etahen'i süreli olarak yapmışlar ondan dolayı oluyor. Neden böyle bir saçmalık var anlamadım bende.
Çözüm için tarihi geri almayı deneyin belki çalışabilir ya da discordan yeni tarihli olanı indirip fpt ile eskisi ile değiştimek lazım ama onunda süresi var malesef.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yukardaki etahen dosyasını discorddan indirdim son kullanma tarihi 10 aralık.
10 aralıktan sonra çalışmayacaktır.
Tarihi 1 ay geri aldim oldu teşekkürler

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,979
1,857
113
Gözümüzde çok büyütüyoruz sorunları. Bak tarihi geri alıyorsun sınırsız gamepass aboneliği,psnplus abonesi oluveriyorsun işte 😊😅