PS5 Yardım Ps5 kutu altındaki seri numarasından sistem yazılımı öğrenme

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde seqilcocuk tarafından oluşturulan Ps5 kutu altındaki seri numarasından sistem yazılımı öğrenme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 223 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 kutu altındaki seri numarasından sistem yazılımı öğrenme
Konbuyu başlatan seqilcocuk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan seqilcocuk

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
148
43
28
Link vermek yasak mı bilmiyorum. Yasak ise silebilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sıfır olarak aldım. Benim aldığım 8.20 gösteriyordu. Kırık olduğunu düşünerek ederinden fazla verdim bilerek. Aldığım yer cihazı bu kutuya koymuş bendeki cfi 2116 ve sistem yazılımı 11.60 çıktı. Alacaklar için yardımcı olur düşüncesindeyim

zalades

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 28, 2019
193
106
43
Link vermek yasak mı bilmiyorum. Yasak ise silebilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sıfır olarak aldım. Benim aldığım 8.20 gösteriyordu. Kırık olduğunu düşünerek ederinden fazla verdim bilerek. Aldığım yer cihazı bu kutuya koymuş bendeki cfi 2116 ve sistem yazılımı 11.60 çıktı. Alacaklar için yardımcı olur düşüncesindeyim
bu tarz linkler yararlı paylaşımlar yasak değil.

ReaLioN

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 31, 2021
122
30
28
8.20 civarı olması gereken sürüm 11.60 çıkıyorsa o ps daha önce açılıp tekrar paketlenmiş demektir. iki sürüm arasında ciddi zaman farkı var.

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
148
43
28
8.20 civarı olması gereken sürüm 11.60 çıkıyorsa o ps daha önce açılıp tekrar paketlenmiş demektir. iki sürüm arasında ciddi zaman farkı var.
Cihazda sorun yok. İçindeki ürün cfi2116. Onun kodu farklı. Farklı kutuya koymuşlar veya kutunun altındaki seri no değiştirmişler orasını çözemedim. Ürün sıfır eminim. Bendeki kod e458