PS5 Yardım Ps5 oyunları hakkında sorum var, crack

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Hamza Miller tarafından oluşturulan Ps5 oyunları hakkında sorum var, crack başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 550 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 oyunları hakkında sorum var, crack
Konbuyu başlatan Hamza Miller
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Jailbreak

Hamza Miller

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 24, 2023
207
61
28
Ps5 in cracki cıkalı baya oldu biliyorum fakat hala irternette ps5 e özel çıkan tlou remake gibi oyunların pkg si yok . gta 6 çıktıgında para vermeden oyanırmı ? crack ne zaman o noktalara gelir yada gelirmi merak ediyorum konu hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

hüseyin2014

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 19, 2021
631
683
93
Hocam 7.51 e kadar olan sürümler kırıldı ve bazı oyunlar açılırken bazıları maalesef ki hata veriyormuş. oyunların üst sürüm istediği için hazır kırılan oyunları oynayarak bekleyeceğiz. gt6 için konuşmak için çok erken. burda türkçe yaması paylaşılan baya ps5 oyun var bakabilirsiniz

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,039
5,853
113
Hocam 7.51 e kadar olan sürümler kırıldı ve bazı oyunlar açılırken bazıları maalesef ki hata veriyormuş. oyunların üst sürüm istediği için hazır kırılan oyunları oynayarak bekleyeceğiz. gt6 için konuşmak için çok erken. burda türkçe yaması paylaşılan baya ps5 oyun var bakabilirsiniz
Hüseyin abi saygılar abi:)

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,119
2,854
113
Hüseyin abi selamlar, saygılar ve hürmetler abi :)

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
524
327
63
42
Bugün silent hill 2 remake çıktı ama 7xx versiyonlarda bile çalışmıyor.ps4 de ki gibi backport olayı yok..

Yıl sonuna doğru Ps5 için aynı 4 deki gibi pkg olarak oyunların çıkacağını söylüyorlar hen 2.00 ile birlikte. Bu olursa backport olayı da halledilir ve tüm oyunlar oynanabilir olacak. Bekliyoruz