PS5 Yardım PS5 Pro tavsiye ye ihtiyacim var.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde nicaeal2 tarafından oluşturulan PS5 Pro tavsiye ye ihtiyacim var. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 491 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Pro tavsiye ye ihtiyacim var.
Konbuyu başlatan nicaeal2
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nicaeal2

nicaeal2

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2020
108
10
18
Merhaba Arkadaslar suan elimde ps4 pro kirik versiyon var ve memnumum. Ama ileride düsük versiyon PS5 Pro aramamak icin PS5 Pro slim versiyon alip kenara koymak istiyorum. Tahminim PS5 Pro alirsam 10.60.00 gibi fw ile gelicek kirilmasida sanirim uzun sürecektir. sizin tavsiyeniz ne olur?

ridw0n

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 23, 2021
288
374
63
ps5 1216a fat kasa düşük versiyon çıkıyormuş :) forumda öyle okumuştum.

nicaeal2

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 11, 2020
108
10
18
Pronun görüntü kalitesi daha iyi diye pro almak istiyorum aslinda. baska tavsiyesi olan arkadaslarda yazarsa sevinirim

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,479
4,892
113
Pronun görüntü kalitesi daha iyi diye pro almak istiyorum aslinda. baska tavsiyesi olan arkadaslarda yazarsa sevinirim
Başkan 8k TV mi var

4k TV de ps5 pro cok farketmez herhalde

Ben PS5 ilk aldığımda 1080p TV de kullandım PS4 gibi gelmişti gözüme ondan dedim

TheDespot

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2025
24
10
3
Spiderman 2 bundle kutular var şu an fat kasa sıfır. 7.40 ile geliyorlar. Trde sıfır olarak bulunabiliyor.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
5,360
44,424
113
En iyisi şu an için fat kasadır, çünkü kırması slim'e ve pro'ya nazaran kolaydır. Slim'de diskli olsa dahi kırma yapamıyorsunuz, aynı şey pro için de geçerlidir. Çünkü diksleri de güncellemeniz gerekiyor.

Yok mudur bir çaresi derseniz de; Vardır, o da webkit'tir, amma ve lakin ondan da ses seda yok.

6xx 7xx için Webkit çıkarsa şayet, dijital yani disksiz versiyona sahip olanlar bile konsollarını kolayca kırabilecek.

Tüm bu nedenlerden ötürü, sıfır diskli bir fat kasa bulmak ve almak daha mantıklı bir hareket olacaktır.

Kısaca maceraya gerek yok 🫶