PSN ID'lerimiz

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita MCPSP Topluluğu Özel kategorisinde sefayksl tarafından oluşturulan PSN ID'lerimiz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,096 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita MCPSP Topluluğu Özel
Konu Başlığı PSN ID'lerimiz
Konbuyu başlatan sefayksl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Karma5066

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıt Üyemiz
May 19, 2009
361
13
18
Aşağıdaki şablona göre dolduralım arkadaşlar :)

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

MCPSP PS Vita PSN Id ;

PSN ID : sefayksl80
Oyunlar : Uncharted
Extra : Starter kit + 4 gb kart​

roverandom

Shinigami
Kayıt Üyemiz
Eki 13, 2008
833
25
28
45
japonya
Extra : Starter kit + 4 gb kart ****== bunu yazmanin amaci ne ki?sadece id ve online game yazilsa daha iyi olmaz mi_?

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıt Üyemiz
May 19, 2009
361
13
18
Sizin bu takıntınız nerden geliyor bilmiyorum fakat bir açıdan bakmayı bırakmalısınız.At gözlüğü tabirini kullanmak istemiyorum doğrusu.

Extra bölümü fikir alışverişinde çok faydalı olacaktır.Aksesuarlar oraya yazılabilir,ilgi duyan biriside onun hakkında yorum istiyebilir.Şimdi gelipde sadece bir satırı kafaya takmanın alemi ne ? Diğer konuda da böyle yaptınız kusura bakmayın ama yaşınız ile yaptığınız davranışlar hiç uyumlu değil.Neyse kimseyi kırmak üzmek istemem.Bu tarz küçük şeyleri takıntı yapıp böyle gereksiz mesajlar atmanıza gerek yok bence.

iyi forumlar

roverandom

Shinigami
Kayıt Üyemiz
Eki 13, 2008
833
25
28
45
japonya
barney daha once uzun Uzun yazdim.simdi kisaca yaziyorum. bu sitede yas ortalamasi 14~16 cogunlukta.daha kucuk kullanicilarda mevcut.bu sekilde gosteris yapmak onlari uze bilir.alan var alamayan.anladin mi?almak steyen zaten acilmis konulara bakar.v Ben gosterisi sevmiyorum.bu tip seylerde ters geliyor.bu at gozluguyle bakmak degil,olmayanida dusunmek..sen de gosterisi seven birisin actigin konulardan belli. emin ol gosterise geldin mi bu sitede kimler neler sahibi aklin durur...sende benim gozumde gosteris meraklisisin.bu yazim seklin bana ters geliyor.anladin mi.

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıt Üyemiz
May 19, 2009
361
13
18
Polemiğe girmek istemiyorum ama bu sitenin vita kategorisi pek ilgi görmüyor.Bende elimden geldiği kadarıyla ilgileniyorum çünkü seviyorum siteyi ve üyeleri.Neyse benim gösteriş meraklısı olduğu mu nerden çıkardın ? Extra bölümünü ters anlıyorsun.Ben oraya 32 gb ms yazarım mesela üyenin biri çıkar nerden aldın ?,kaça aldın ? kimisinden fikir edinir.PSN Idlerimizi yazınca zaten vitası olmayan kişi yine içerliyecektir,extrayı yazınca farklı birşey ortaya çıkmaz emin ol.Ve uncharted online oyun değil fakat yakında gelecek dlc ile online olacaktır.Gösteriyi sevmiyebilirsin buda çok güzel tebrik ediyorum seni.Bana gösteris meraklısısın diyorsun benden büyüksün yaş farkımız var saygı duyuyorum bende sana aynı şekilde hakaret etmek istemiyorum doğrusu.O senin karekterin ve kişiliğin.Bir daha böyle can sıkıcı hakaretlerde bulunma.Ben gösterisi hiç sevmem,vita aldım,vita almaya gidiyorum gibi konular oluyor o zaman sen onları görsen adamlara demediğini bırakmazsın.Ben öyle birşey yapmadım.Yanlış anlaşılmasın yapanlarada yanlış yaptılar demiyorum gayet iyi güzel birşey heyacanlanıyoruz sonuçta yeni bir konsol aldığımızda.Ve benim kimsenin konsollarında gözüm yok benimde kendi çapımda konsol arşivim sadece vitayla girmedim bu oyun dünyasına emin ol.Ben ps1 le başladım belki siz daha eskisinizdir ve tecrübelisiniz birşey diyemem ama doğru düzgün tanımadığınız birine hatta adını bile bilmediğiniz birine gösteriş meraklısı diyemezsiniz.

roverandom

Shinigami
Kayıt Üyemiz
Eki 13, 2008
833
25
28
45
japonya
tebrik ederim iyiki hakeret etmeden yazdin ;) ama bir konuda tebrik ediyorum Turkceyi iyi kullaniyorsun , kufur r etmeden ima ile ne dusundugunu yaziyorsun... internette takilan gencler arasinda az rastlanir bir Turkce kullanabilme ozeligii..

sitede psvita ile ilgili hareketliklik dusuncen guzel ama sony bir sey yapmadikca ilk etapta bu sekilde bu konu surunmeye mahkum....ve surunmeye de devam edecek.....

acikcasi ben yaziyi editlemek icin girmistim biraz daha yaziyi yumusatmak icin ama yazini gordum....bu saatten sonrada degismesi bir sey ifade etmez....

bu arada ben sana hakeret etmmedim.can sikici ibaresi kullanmisin....ben sana gosterisi seviyorsun dedim..ve acikcasi da fikrim degismedi... bunu sana hakaret manasinda soylemedim....

ikisi ayri seyler....

neyse bildigin gibi davran ,

Bump: bu arada yigidi oldur hakkini yeme demisler...psvita konulari icin cirpindigin gozumden kacmiyor...
konularini goruyorum ,okuyorum.... bu konuda iyi gidiyorsun

shizofren1

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 8, 2008
14
0
0
PSN ID : koseonur
Oyunlar : Uncharted Golden Abyss
Extra : Ps vita wifi + Starter kit + 16 gb kart

DaReDeViLTR

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 15, 2011
188
43
28
PSN ID : eeefrkaan
Oyunlar : Uncharted Golden Abyss + FIFA Football
Extra : PS Vita(Wifi) + Starter Kit + 4 GB Kart + 16 GB Kart

Apsolit

Moderatör
Kayıt Üyemiz
Şub 3, 2009
719
2
18
PSN ID: vitacr7
Oyunlar:Uncharted Golden Abyss,Fifa Football,Rayman Origins,Motorstorm,Little Deviants
Ekstralar:Travel Kit,8GB MS.​